Policija pronašla vozača

S.R. negirao da se zaletio u Vuksanovića

Poslanik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović sinoć je u 23:31 telefonskim putem prijavio Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Tivat da je u naselju Donja Lastva u Tivtu (na priobalnom putu), dok je pješačio, nepoznato lice upravljajući vozilom „VW Polo", tivatskih registarskih oznaka čiji je oznake naveo, prolazeći pored njega krenulo prema njemu, a zatim vozilom naglo skrenulo u stranu te umalo ostvarilo kontakt sa njim, te da je nakon toga to lice iz vozila glasno vikalo prema njemu. Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta. 
Objavljeno: 13. 01. 2018 - 11:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat u 23,50 obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića. U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve, ali da prolaskom navedenim putem nije ni primjetio Vuksanovića. Ubrzo je identifikovan i suvozač S.R, a radi se o V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R.

- O dogođaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. O postupanju policijskih službenika i o stavu nadležnog tužioca je upoznat i Vuksanović. Dalji operativni rad je u toku – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari: 2

nema samse

13. 01. 2018 - 12:57

2 :1 na stetu Vuksanovica .
Crux

13. 01. 2018 - 23:35

Ovo kao da je gospodinu S. R. diktirao S.L. dopisnik Vesti i saradnik Ruske Federacije iz Tivta. Sad sam prilicno siguran da je Vuksanovic zborio istinu.
Novi komentar