Eksplozija u Skadru

Povrijeđena radnica RTCG

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, do kojih dvije teže. Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija. U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30, u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.
Objavljeno: 13. 01. 2018 - 14:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Među povrijeđena je i radnica RTCG R.G, koja je nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru, otpuštena ali će po povratku u Crnu Goru morati da se javi ljekarima u Kliničkom centru, javlja TVCG.

Reporteri RTCG su javili da su slike sa trga Rus uznemirujiće, da je situacija haotična i da je pravo čudo da nije bilo težih posljedica.

Ekipa Televizije Crne Gore vratiće se u Crnu Goru čim bude završen uviđaj.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio bio postavljen na motoru, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova i naša ambasada u Tirani čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.

- Čim se reporteri TVCG vrate iz Skadra, u našim narednim informativnim emisijama prikazaćemo snimke koje su oni danas zabilježili nakon eksplozije – navode iz RTCG.

Komentari: 2

Ne postoji srpsko crnogorska

13. 01. 2018 - 19:11

Manjina, već Crnogorska i srpska manjina...ovi koji su ovako nazvali su velikosrbi, jer dva naroda pokušavaju da uvedu u jedan a to je samo podvala i kontinuitet kao da je to jedno te isto... Znači postoji dva naroda i dvije manjine u Albaniji, ne nikako kamuflaza i podmetanje...pozivam Mrdovica sa to pitanje otvori u Albaniji, jer dosta je vise falsifikata i podmetanja.....zamislite da mi ovamo formiramo Bošnjačkualbansku manjinu u CG, kakva bi reakcija bila od Albanaca ili Bošnjaka sto bi bilo normalna reakcija i sa pravom....
Guest_5064

14. 01. 2018 - 10:28

E KAO I DOSAD ODMA CE CG REAGOVATI
Novi komentar