Herceg Novi

Bigović podnosi ostavku, zamijeniće ga Seferović

Aktuelni predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, dr Miloš Bigović, podnijeće ostavku na tu funkciju, saznaje Radio Jadran. Njega bi, prema dostupnim informacijama, trebalo da zamijeni Boris Seferović iz redova Demokratskog fronta.
Objavljeno: 13. 01. 2018 - 15:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovu informaciju za Radio Jadran kratko je potvrdio i sam Bigović, govoreći i o razlozima tog čina:

“Tačno je da odlazim sa mjesta predsjednika Skupštine i da će me najvjerovatnije zamijeniti kolega Seferović. Razlozi za to su čisto privatne prirode, jer obaveze koje imam oko privatnog posla, kao i naučnih radova kojima se bavim, ne dozvoljavaju mi da u punom kapacitetu dam doprinos radu Skupštine kao njen predsjednik. Samim tim smatram da ću veći doprinos dati dalje kao odbornik, ne zapostavljajući svoj posao”, kazao je kratko Bigović.

Kako je dodao, predsjedavaće narednom vanrednom sjednicom parlamenta, koju je zatražio OO DPS. Iz te partije su zahtjev poslali juče oko 14 h, kazao je Bigović. Sjednica bi najkasnije trebalo da se održi u narednih 10 dana.

Komentari: 2

Riviera

13. 01. 2018 - 16:07

Znaci turbulencije u DF. OVO je skok sa dr.nauka na srednjoskolca na mjesto Predsjednika SO. Super im ide.
Ne mlati

13. 01. 2018 - 21:30

не млати, Борис је одличан, поштен и опште познат човјек у ХН који је да га живот није у другу страну гурнуо могао завршити у своје добар било који факултет. И Биговић је добар ни ту нема сумње.
Novi komentar