Glumac i producent

Branko Đurić hitno operisan u Ljubljani

Poznati glumac i producent Branko Đurić Đuro hitno je operisan u Ljubljani nakon što se neko vrijeme žalio na konstantne bolove.
Objavljeno: 15. 01. 2018 - 11:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako saznaje Dnevni avaz, riječ je o manjem operativnom zahvatu kojem je Đuro podrvrgnut prije dva dana i trenutno se osjeća dobro.

Nije poznato o kakvom se tačno operativnom zahvatu radi, ali će popularni glumac jedno vrijeme morati na bolovanje. Uskoro se očekuje da izađe iz bolnice i oporavak nastavi u krugu porodice.

Ali, kako već sada najavljuje, publika neće dugo čekati njegov povratak na scenu. Čim se oporavi nastavlja sa izvođenjem svoje hit predstave “Đurologija”, ali u planu ima i druge projekte.

Komentari: 1

meres ga j ... Branka se zove

16. 01. 2018 - 14:06

Nakon informacije koja je odjeknula medijima, da je Branko Đurić Đuro hitno operisan u Ljubljani, a zatim i brojnih nagađanja o kakvom se zahvatu radi, oglasio se i sam glumac. Čuveni glumac, producent i humorista ovim povodom se oglasio na Fejsbuku i stavio tačku na spekulacije, a na sebi svojstven način, u prepoznatljivom stilu, objasnio je o čemu se radi. "Ej ljudi, pošto se već puno piše o mojoj operaciji, red je da objasnim o čemu se radi. U petak sam imao rutinsku operaciju...promene pola. Nadam se da ćete me prihvatiti takvu kakva sam sad. Pozdrav svima, vaša Branka (Đurica mi nekako ne zvuči dobro)", napisao je Đuro na Fejsbuku i ovim nasmejao i oduševio mnoge.
Novi komentar