Nova pucnjava

Sutomore: Na Čabarkapu ispaljeno sedam metaka

Za sada nepoznati napadač ispalio je večeras oko 22 časa sedam metaka iz pištolja na Sutomoranina Čedomira Čabrkapu (55), na vratima njegovog stana u naselju Haj Nehaj. Čabarkapa srećom nije ranjen, ali je zadobio lakšu povredu tokom pada koji ga je, kako se vjeruje, spasao težih posledica ovog napada. Nezvanično, policija je na mjestu događaja pronašla šest čaura od popularnog "tetejca" ("M - 57" kalibra 7,62).

Objavljeno: 15. 01. 2018 - 12:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Napadač, koji je moguće imao pomagače, prethodno je dozivao Čabrkapu po imenu, nakon čega je ovaj izašao na balkon zgrade u kojoj živi u Haj Nehaju, da bi istog trenutka bio zasut kišom metaka - saznaje "Barski portal". U Čabarkapu je pucano sa daljine od deset do dvanaest metara vazdušne linije, iz mraka.

Nakon napada atentator za kojim se traga  pobjegao je sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. U ovom trenutku još traje uviđaj kriminalističke službe Uprave policije PJ Bar.

Čabarkapa važi za fizički veoma spremnog čovjeka. Svojevremeno je bio pripadnik elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, te ugostitelj, a radio je dugi niz godina i u obezbjeđenju fizičkih i pravnih lica. 

Iz izvora bliskih policiji "Barski portal" saznaje da se kao mogući motiv napada pominje i osveta zbog navodnog premlaćivanja grupe momaka od strane Čabarkape. Prije dan- dva, naime, kako takođe nezvanično doznajemo, dok se vraćao sa rekreacije biciklom, na Čabarkapu je u Sutomoru nasrnula grupa momaka, koji su iako brojčano nadmoćniji, izvukli deblji kraj u tom okršaju.

 

Komentari: 1

i kuca mu ga valja

15. 01. 2018 - 14:18

Po deset barskih madjupa slaze golijama rukama . Cabarkapa junacko koljeno pazi se podmuklih slabica !
Novi komentar