Konsultacije o predsjedničkim izborima

Opozicija hoće na izbore, ali neće kod Brajovića

Lideri opozicionih partija neće se odazvati pozivu prvog čovjeka Skupštine Ivana Brajovića na konsultacije povodom raspisivanja izbora za predsjednika Crne Gore – rečeno je Pobjedi iz vrha gotovo svih stranaka opozicije. Brajović je juče uputio poziv na konsultacije predsjednicima parlamentarnih stranaka.
Objavljeno: 16. 01. 2018 - 06:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Nijedna partija koja čini Demokratski front neće otići na sastanak kod Brajovića – rekao je za Pobjedu Milan Knežević, predsjednik DNP i jedan od lidera DF-a.

On kaže da nijesu promijenili mišljenje ni o parlamentu, ni o aktuelnoj vladi Duška Markovića.

- Smatramo da se radi samo o formalnoj farsi i da jedino Milo Đukanović zna datum održavanja predsjedničkih izbora, i da će to saopštiti Brajoviću 15 minuta prije isteka roka za raspisivanje tih izbora – istakao je Knežević.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković rekao je za Pobjedu da neće ići na konsultacije kod Brajovića.

- Znamo da našim odazivanjem nećemo ništa postići i da će Brajović odlučiti onako kako oni sa kojima je u koaliciji budu željeli. Prema tome, tamo gdje ne možemo da utičemo i gdje naš glas ništa ne znači, nećemo da idemo – rekao je Joković.

Lider SDP-a Ranko Krivokapić, kako nezvanično saznaje Pobjeda iz njegove partije, neće učestvovati u konsultacijama kod Brajovića.

Građanski pokret Ura neće se, kako je Pobjedi rečeno iz te partije, odazvati pozivu šefa parlamenta.

Funkcioneri Demosa nijesu se javljali na telefonski poziv, ali Pobjeda nezvanično saznaje da ni ta partija nije zainteresovana za konsultacije sa Brajovićem.

Poziv šefa parlamenta, kako saznaje taj list, odbiće i Demokrate.

(Opširnije u današnjoj Pobjedi)

Foto: D. Malidžan

Komentari: 4

NEĆE KOD

16. 01. 2018 - 07:14

Braovića jer je za njega Pajović i Pozitivna moralne gromade
DA NEĆE KOD

16. 01. 2018 - 10:04

Železnjaka?
Guest_5968

16. 01. 2018 - 10:40

LAKRDIJASI
Zagor

16. 01. 2018 - 12:04

Zato ce opet,po ko zna koji put,da izgube izbore i da prebacuju krivicu na druge a naravno najvise na vladajucu koaliciju i Mila.E sad se pitam,tim politickim gromadama od kojih vecina jedva ili nikako ne moze preci cenzus,sta misle oni za koga ce glasati neko a pocinjem od sebe da glasa neko ko svakog dana ustaje u 6 ujutro za posao,placa redovno porez tako da bi oni mogli primiti plate za nerad.Zar vi stvarno mislite da ce neko normalan dati glas jednom potrcku Dritanu ili prevarantu i demagogu Becicu?Ili razbijenom SNP-u koji pravi koalicije sa optuzenima za terorizam DF?Ili cak onom Ranku Krivokapicu koji je sve principe pogazio sto jedan covjek moze pogaziti samo radi fotelje?Sta dalje da govorim: Samo vidjite dje se nalaze ovi iz vlasti u toku nedelje.Od Londodna do Wasingtona dok ove jade od opozicije mozes naci od pravca kristala do kafica u centru. Bijedno opozicijo bijedno!! Ko ce vam ovog puta biti rezervni krivac?
Novi komentar