Vučić: Ko god da je ubica, nije Srbin

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom atentata na Olivera Ivanovića da ovo je teroristički akt i da će se u skladu sa time, prema ovom slučaju tako i odnositi. Vučić je rekao da je upućeno pismo UNMIK-u i Euleksu sa zahtjevom da državni organi Srbije učestvuju u sprovođenju istrage na Kosovu i Metohiji. On je kazao da očekuje da Tužilaštvo za organizovani kriminal danas pokrene predistražni postupak.
Objavljeno: 16. 01. 2018 - 13:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

"U ime države Srbije, svoje i ime Vlade izražavam saučešće porodici Ivanović", kazao je Vučić na konferenciji za štampu.

"Pronaći ćemo ubicu ili ubice", dodao je predsjednik Srbije, istakavši da je to obećao supruzi Olivera Ivanovića, Mileni Ivanović.

"Ko god da je ubica, nije Srbin, imao i srpsko ime", izjavio je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je delegacija Srbije u Briselu prekinula razgovore u okviru dijaloga, jer je besmisleno razgovarati uz svakodnevne prijetnje i poručio Kadriju Veseljiju, pravom, kako kaže, "gospodaru na Kosovu", da neće stići do Niša kako je prijetio.

"Teško je da govorite o nečemu kad imate svakodneve prijetnje, gdje onaj ko je pravi gospodar na Kosovu, a to nisu ni Tači, ni Haradinaj, već Kadri Vesleji, i to svi koji poznaju situaciju na Kosovu dobro znaju, a koji govori da se Albanci neće zaustaviti do Niša", rekao je Vučić.

"Mi smo razumjeli te prijetnje, dobro smo ih shvatili, kao i ćutanje onih koji je trebalo istog sekunda da reaguju", poručuje Vučić.

Komentari: 7

@

16. 01. 2018 - 13:56

Zasto ti pominjes Srbe.Do ovoga trenutka sam mislio da su Albanci kad ti "izdajnice'Srbe okrivi.Mozda je u pravu Risto kad te optuzuje za izdaju.Priznaj sad koliko si EURA uzeo da prodas Kosovo.Zna Risto sto prica izgleda i jos me interesuje jeli i Irinej umijesan u toj kupoprodaji.Mene kao Crnogorca sad hvata muka kad vidim kako se prodaje vasa svetinja.Sreca sto je DNK analiza potvrdila da nemamo skoro nista slicno sa vama.
Vukasin.M.

16. 01. 2018 - 14:26

One u KM ti rece da du srbi...pa zacuta ko zalive. Pozovi FBI kao Kiprani, ako ti basta.
Ne basta im!

16. 01. 2018 - 19:10

Jer se dobro zna da nije odgovarao nekim mocnim ljudima koji hoce da drze Kosovo u KRIZI zbog svojih na prvom mjestu, a onda i interesa jedne velike sile.
Toske

16. 01. 2018 - 16:03

"Ko god da je ubica, nije Srbin, imao i srpsko ime" ovo Vucic lupi i ostade ziv! Pobogu Vucicu hajde jednom odrzi govor a da se ne krijes iza spsko, srbin,... Ovo je jasno kao dan, nastradao je prvo covjek drugo jedan tolerantni politicar koji nije zelio razdor izmedju Albanaca i Srba. Baram danas postujte zbog porodice i pokojnog Ivanovica i neubiraj na ovoj muci politicke poene.
Pitaj se

16. 01. 2018 - 19:12

Zasto on sad i pominje "Srbin", srpstvo i ostale budalastine koje samo Vucko moze da izlupa? Nema nikakve veze? Puka slucajnost.... malo morgen.
Tesla

16. 01. 2018 - 16:07

Kad bi vise racuna vodili o Srbiji a manje o tudjim poslima u okolnim drzavama bolje bi prosli.Ovako stancate neprijatelje dje stignete pa vam je svako kriv. Kako ste krenuli eliminisat cete sami sebe.
Guest_71465

16. 01. 2018 - 17:29

NIJESMO ZABORAVILI KAFIC PANDA
Novi komentar