Podgorica

Dačić sa članovima predsjedništva DF i direktorom Srpske kuće

Članovi Predsjedništva DF-a, Andrija Mandić, Milan Knežević, Predrag Bulatović i direktor Srpske kuće Emilo Labudović susreli su se s potpredsjednikom Vlade i ministrom inostranih poslova Srbije, Ivicom Dačićem. 
Objavljeno: 16. 01. 2018 - 19:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tokom susreta, koji je održan u Srpskoj kući, članovi Predsjedništva DF-a upoznali su ministra Dačića s teškim položajem srpskog naroda u Crnoj Gori, i institucionalnim progonom, kojem su izloženi lideri Demokratskog fronta. Takođe su istakli da srpski i crnogorski narod vežu neraskidive bratske, duhovne, istorijske i kulturne veze, i da će DF u afirmaciji tih odnosa dati svoj doprinos.
Direktor Srpske kuće Emilo Labudović upoznao je ministra Dačića s projektom Srpske kuće i institucionalnim poteškoćama s kojim se susrijeću zbog toga što im još uvijek nije vraćen PDV nakon kupovine ovog poslovnog prostora, a koji je neophodan za uređenje prostorija. 
Tokom razgovora ministra Dačića i Milana Kneževića načelno je dogovorena i međupartijska saradnja  Socijalističke partije Srbije i Demokratske narodne partije. 

 

Komentari: 12

Fahro

16. 01. 2018 - 19:57

Necu da ulazim detalje sem jedne cinjenice: zamislite samo kakva je cast a i rejting jednog ministra drzave kad se sastaje sa osumnjicenima za terorizam.Pored ostalog i njegova drzava je dala dokaze za to....Ali dobro,kakva drzava takav i ministar.
@

16. 01. 2018 - 20:46

Kazu upuceni da su prvih sat vremena posvetili kletvama Crne Gore u stilu raspala se na djelove,u Srbiju se utopila,prokleti svi koji su nesrbi itd itd.Tek kasnije su poceli ozbiljnu pricu o maltretiranju Srba nezaposlenosti Srba ukidanju latinice i povratak nepismenosti itd itd.Na kraju su svi slozili da su SRBI NAROD JEDAN NAJSTARIJI KOJI JE ZLATNOM KASIKOM........I JOS SU NAROD NEBESKI sto su sa posebnim ponosom istakli.Pipun i Pedja Bulatovic su se u ime predaka izvinuli za anticetnicko i procrnogorsko ponasanje.Dacic im je oprostio i onda vise nije bilo spornih tacaka te su zaigrali sumadijsko kolo uz pesmu IDE MILE LAJKOVACKOM PRUGOM.
marko m

16. 01. 2018 - 21:37

Srpski komunisti u Beogradu i Podgorici i dalje prave raskoh i poharu, prave srpsku kucu u Podogrici i na taj nacin stara dva bratska naroda dodatno udaljavaju... Ali sto ocekivati od Dacica, Vucica, Vulina i njima slicnim koji gdje god da su branili Srbe tamo vise Srba nema.... Oceivati od takvih pored toliko silnih poraza da naprave korak naprijed, uzaludna prica....
RAŠO

16. 01. 2018 - 22:56

Pitam se imaju li ovi ljdi i gram obraza, jeli ih stid svoje porodice ako ne koga drugo. Ovakve mržnje prema svojoj državi nijesam vidio ni kod ljudi kojima je država učinjela veliku nepravdu, srijetao sam se sa takvim ljudima i uvijek su mi govorili "Nije mene Država kriva, ako treba i život ću dati za nju, ne volim one na vlasti a državu ne dam i boriću se za nju i njeno dostojanstvo", A ovima je država sve dala: novac, kola, stanove, a oni opet pljuju po njoj. Ovo treba proćerat iz države ili zatvorit kao državne neprijatelje,
golden gate

16. 01. 2018 - 23:11

DACICU,vodi te ih za Beograd.I vuk sit i ovce na broju.
Vasojevic za golden gejt

17. 01. 2018 - 07:02

Dacicu, vodite za Crnu Goru sve one Crnogorce sa Terazija i sirom Srbije.To se zove retorzija gospodine Golden gejt!
KAKO???

17. 01. 2018 - 08:26

Pa oni su perjanica aktuelne srBske politike i produžena Ristova ruka!
CRNOGORAC

17. 01. 2018 - 04:55

EVO IZDAJNICI NA OKUPU SA OVIJEM CRNOGORSKIM RODOLJUBOM
Crmničanin...

17. 01. 2018 - 07:45

Pipun, Bostan, Dinja, Tikkva, Lubenica...
gotan

17. 01. 2018 - 09:13

Ako su ovo tvoji Srbi ,eto ti ih, šteta sto i šešelj nije dosao,da bude pravi četnicki skup . Promjeni i ime partije u srpski nacionalisti i na pravom si putu . Nisu te dobro informisali,oni ne predstavljaju ni 10 %,nismo svi Srbi četnici !!!
Montenegrina

17. 01. 2018 - 16:45

"Sta ste to radili?Ne moze tako da se pravi Srbija u Crnoj Gori ,bre!Ako vas osude mi vam necemo pruziti mogucnost da sluzite kod nas!Dosta je bilo!Na popravni pa cemo vidjeti kako da vas sokolimo!"Rece
CRNOGORSKI 007

17. 01. 2018 - 18:51

MUTANTI SE ZALE,MUTIRANI CRNOGORCI,ZNATE LI STA RADITE.
Novi komentar