PET NAJBOLJIH

Odabrani učesnici Montevizije

Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović predstaviće se 17. Februara na večeri Montevizije, kada će biti izabran predstavnik Crne Gore na Eurosongu koji će se ove godine održati u Lisabonu.
Objavljeno: 16. 01. 2018 - 20:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kompozicije "Dušu mi daj" Mirsada Serhatlića, numeru "Dišem" Majkla Džejmsa Dauna, pjesma "Neželjena" Aleksandre Milutinović, kao i ostvarenja "Poljupci" Slavka Milovanovića i "Inje" Vanje Radovanovića, ostavile su najbolji utisak na petočlani stručni muzički žiri.

Gledaoci će imati priliku da slanjem poruka izaberu predstavnika Crne Gore.

Stručnu komisiju Javnog servisa sačinjavali su predsjednik Dejan Božović, i članovi Ismeta Dervoz i Kornelije Kovač, te muzički urednici Radija i Televizije Crne Gore Vladimir Maraš i Slaven Knezović.

Podsjetimo, za učešće na Monteviziji je stigla 31 prijava.

Komentari: 2

Jelena

16. 01. 2018 - 23:14

Birate bogicevicku koja za sebe veli da je srbijanka ??Valjda se ide da se predstavlja država tačnije nacija a ne pojedinacan uspjeh osoba koje sebe ne smatraju dijelom države koju predstavljaju...
Makse

17. 01. 2018 - 09:12

Trebalo bi da pošaljemo Georgijeva, osvjedočenog srbina, bugarskog porijekla, rodom iz Novog. Ili Andriju Miloševića, srbina-crnogorca, majka ga imala.
Novi komentar