"Jedinstveni opozicioni kandidat će imati priliku za pobjedu"

SNP: Sve ćemo učiniti da dođe do objedinjavanja snaga

Pošto su raspisani predsjednički izbori u Crnoj Gori,Socijalistička narodna partija Crne Gore  ponovo ukazuje opozicionim kolegama na veliku šansu za uspjeh koji opozicija ima ukoliko nastupi sa jednim- zajedničkim kandidatom 15.aprila.
Objavljeno: 20. 01. 2018 - 12:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedinstveni opozicioni kandidat će imati priliku za pobjedu i pokretanje neophodnog lanca promjena u Crnoj Gori.

Mora se učiniti dodatni napor da dođe do opozicionog konsenzusa jer je pravi trenutak za pobjedu opozicionog kandidata na predstojećim predsjedničkim  izborima,koji bi trasirali put ka demokratizaciji  Crne Gore i njenom pravom, evropskom putu.

Stoga,vjerujemo u mudrost svih u opozicijii vjerujemo u mogući dogovor.

Treba otkloniti eventualne sujete i predrasude, jer je ovo taj trenutak.Da se racionalno i bez nadgornjavanja sjedne za isti sto.

SNP je spremna za dogovor i sve će učiniti da dođe do objedinjavanja snaga,jer bi poraz kandidata vlasti i takav način djelovanja bio politička vodilja za ostale izbore koji slijede u ovoj godini.

Komentari: 5

Dobroslav

20. 01. 2018 - 13:55

Jokoviću urazumite se! Ne može biti objedinjavanja SNP-a sa političkim partijama koje su opozicija državi Crnoj Gori. Ako to uradite SNP-a ubrzo neće biti. Oni koji glasaju SNP nijesu protiv Crne Gore!
Konor

20. 01. 2018 - 15:54

A sta partija kao SNP unutar koje je odavno doslo do raskola moze da ucini po pitanju toga?? Meni je ova izjava jako smijesna.
Biser

20. 01. 2018 - 16:52

O tome ste trebali znacajno ranije da mislite a ne tek nekoliko dana uoci izbora. Uvijek nespremni, tipicno za vas!
Dajmond

20. 01. 2018 - 16:53

Da bi snagu objedinili neophodno je da je imate sto nije slucaj sa vama!
Beranac

21. 01. 2018 - 19:48

Dali ste vi loš primjer u Beranama dje Dragoslav Šćekić je opoziciju razjedinio mjesto da je ujedini zbog sebicnosti da ostane predsjednik i sacuva sekretarska i direktorska mjesta za svoje poslusnike sto je jadno i sramno . Zamolio bi Snp da vise ne izigrava faktor koji ima snagu da poziva na ujedinjenje vec da spusti loptu i da glasove jer da se ne raspe glas Snp koji je sada na nivou Pozitivne Crne Gore . Najvecu odgovornost za eventualni poraz u Beranama snosi Snp Dragoslav Scekic i Radojica Zivkovic iz Nove srpske demokratije.
Novi komentar