Vučić položio vijenac na mjestu ubistva

Prema ubicama i nalogodavcima Ivanovića nećemo imati milosti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je oko podneva iz manastira Banjska u Kosovsku Mitrovicu, gdje je položio vijenac na mjestu gdje je prije pet dana ubijen lider GI SDP Oliver Ivanović.
Objavljeno: 20. 01. 2018 - 16:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Odmah nakon toga Vučić se uputio na Tehnički fakultet u centru Kosovske Mitrovice, gdje se sastao sa političkim liderima Srba sa KiM.

Vučić polaže vijenac na mjestu ubistva Ivanovića

Vučić je nakon sastanka izjavio da ne može da se saglasi sa svima koje je čuo razgovarajući u Kosovskoj Mitrovici, te poručio da je prije svega i najvažnije, a u najvećem interesu Srba na KiM da se sačuva mir.

- Ne mislim da ste protiv toga, ali kažem da ništa drugo nije potrebnije u ovom trenutku od mira i ostanka i opstanka na našim ognjištima - rekao je Vučić obraćajući se nakon sastanka s političkim i privrednim predstavnicima Srba u Kosovskoj Mitrovici.

Kako je naveo, razgovarali su o životnim problemima i neophodnom jedinstvu, većem poverenju i poštovanju medju Srbima "i ovdje i na sjeveru, i svuda".

"Nećemo imati milosti za ubice Olivera Ivanovića"

Predsednik Vučić izjavio je da nije važno koje je ime ubice Olivera Ivanovića niti koje je ime nalogodavca, da li je srpsko, albansko ili bilo kojeg stranca i poručio da prema počiniocima i nalogodavcima neće biti milosti.

Predsednik Srbije je po dolasku na Kosovo prvo posjetio manastir Banjska, gdje ga je, na početku chelodnevnog boravka na Kosovu i Metohiji, uz zvuk manastirskih zvona, dočekao veliki broj građana i sveštenstvo manastira s vladikom Teodosijem.

vucic2

Poslije sastanka sa kosovskim Srbima, predsjednik ide u Gračanicu. Inače, na Kosovo je poveo i svog sina Danila.

Foto: N1TV, Blic.rs

Komentari: 4

Oprezno

20. 01. 2018 - 18:35

Pazi samo da istraga ne dodje do Rusa, pa ces i te kako imati milosti, i ne samo milosti no biti prisiljen da zataskas istinu.
-

20. 01. 2018 - 18:36

Kakva god istina bila - ti nemas izbora. Ubica mora biti Albanac, pa i ako je bio Srbin i ako su Rusi organizovali
@

20. 01. 2018 - 20:12

Je..at ce im oca ako ga Kosovari puste.Juce je molio Vladu Kosova da dodje u Mitrovicu a danas prijeti svemu i svakome.Tek kad Srbi nauce da prepoznaju pozere i demagoge imat ce sansu da se prikluce normalnim narodima do tada neka ubijaju Djindjice a slave Vucice i Seselje.
Totalna kontrola

20. 01. 2018 - 21:15

Sada kada je Ivanovic nastradao , vozd Vucko ima totalnu kontrolu nad Srbima sa Kosova. Cista slucajnost.
Novi komentar