Njena braća htjela da ga prebiju

Oliver Mandić otkrio sve o 22 godine mlađoj supruzi

Oliver Mandić jedna je od najkontorverznijih ali i najharizmatičnijih ličnosti sa domaće javne scene. Uvijek ispred svog vremena, Mandić je često etiketiran kao čudan. U medijima se u posljednjih nekoliko decenija rijetko pojavljuje, a intervjue daje još rjeđe, ali sada je napravio izuzetak. Budući da se u februaru navršava četrdeset godina od objavljivanja pjesme "Ljuljaj me nežno", Oliver Mandić je dao intervju za "Magazin 52", u kojem je između ostalog govorio i o svojoj supruzi Maji, sa kojom je u braku 18 godina.Objavljeno: 21. 01. 2018 - 09:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Upoznali su se kod Džeja.

- U klubu Bombo, koji je ranije držao Džej. Došao sam sa ekipom i četiri, pet djevojaka. Otišao sam do šanka da kupim cigarete baš kad je ona sa drugaricama ulazila u kafić. Istog trenutka prišao sam joj i upitao je: Odakle si? Pogledala me je i kroz smijeh odgovorila da je iz Hercegovine. Zamolio sam Džeja da isključi muziku, kleknuo dole i zaprosio je pred petsto ljudi. Dogovorili smo se da se vidimo sutradan, ali ona se, naravno, nije pojavila. Jurio sam je četiri godine i na kraju uspio da je odvedem kod matičara. Ljubav je čudo. Kraljevi su zbog nje skidali krune s glava, a ne ja kome su samo ljubav i muzika potrebni - rekao je Oliver, i dodao:

- Maja vodi kompaniju i biznis, ona brine o svemu. Ja samo sviram, slušam muziku i jedem najbolju klopu na svijetu koju mi, naravno, ona sprema. Vjerujem da sam jedini muškarac u Beogradu kome žena peče hleb. Pravi ga u električnoj pekari od crnog brašna i raznih žitarica.

Međutim, nije sve išlo glatko za zaljubljenog Olivera.

- U početku nije bilo nimalo lako. Tašta nije htjela ni da čuje za mene. Zvala me je i preko telefona sasula sijaset uvreda na moj račun, dok su njena braća vrebala priliku da me prebiju. Ali, iako su jedva pristali na naše venčanje, ja sam od Maje tražio da potpiše predbračni ugovor, kao u američkim filmovima. Ona je otišla i sve ispričala mojoj majci, koja joj je nedvosmisleno zapretila: Slušaj, dijete moje, ako to uradiš, nemoj više da mi dolaziš. Da sam tvoja majka, ja bih ga premlatila. I, naravno, njena riječ bila je presudna - rekao je muzičar za Magazin 52.

Komentari: 0

Novi komentar