Jedna se ipak izdvaja

Objavljena lista najboljih humorističkih serija

Posjetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su “Prijatelji”.Objavljeno: 21. 01. 2018 - 12:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pobjednika je odlučilo skoro 570 hiljada glasova, što je “Prijatelje” pozicioniralo na ubjedljivo prvo mjesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo su postali jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija.

Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kaufman, a uloga u seriji među zvijezde lansirala je Dženifer Eniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Prema glasovima posjetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je “Sajnfeld”, slijede “Simpsonovi”, ”Kafić Uzdravlje”, pa “Teorija velikog praska”. Na šestom mjestu je serija “Ured”, sedma je “Lude sedamdesete”, zatim MASH, pa “Kako sam upoznao vašu majku” i na desetom mjestu “Svi vole Rejmonda”.

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za “Prijatelje”. Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.

Komentari: 1

A

22. 01. 2018 - 20:51

Dojč kafe?
Novi komentar