Reagovanje na tekst "Brajović, Krivokapić, Abazović podržavaju poništenje svih nezakonitih upisa SPC"

SDP: Nećemo dozvoliti da budemo uvučeni u bilo kakva podmetanja

DPS već tri decenije koristi vjeru i naciju da bi pokrio svoju poharu. Pokretanje peticije na način koji obiluje brojnim falsifikatima ukazuje na politikantske motive pa je kao takvo u funkciji još jednog manipulisanja javnosti o pitanju vjerskih sloboda, saopšteno je iz SDP-a u reagovanju na tekst "Brajović, Krivokapić, Abazović podržavaju poništenje svih nezakonitih upisa SPC", objavljen na Portalu Analitika 20. januara. 

Objavljeno: 22. 01. 2018 - 12:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Pravo na slobodu vjeroispovijesti i preispitivanje nelegalnih upisa imovine, koje je omogućio DPS je jedna stvar, a prozirno i jeftino manipulisanje  tim pitanjem nešto sasvim drugo. SDP već tri decenije ne mijenja svoje temeljne stavove pa ni o ovom pitanju, ali nećemo dozvoliti da budemo uvučeni u  bilo kakva podmetanja", ističe se u reagovanju SDP-a. 

Iz SDP-a naglaavaju da podmetanja ovakve vrste najviše štete legitimnim ciljevima koji se tiču vjerskih sloboda, "a najviše koriste političkim lovcima u mutnom koji su promijenili nekoliko nacija,vjera,ideologija i država u ove tri decenije, i kojima ništa sem pohlepe i ličnog interesa nije sveto".

 

Komentari: 7

Niksa

22. 01. 2018 - 13:14

Ja ne znam kako vi vise imate obraza da bilo sta pricate... ?? da li treba da ponavljamo sa kim ste bili punih 18 godina,?? pljunes iznad sebe, pade na tebe Ranko !
Sami ste se uvukli

22. 01. 2018 - 13:27

Slažem se “Nećemo dozvoliti...”, jer su isti sebe uvuklu u užase lažnih svjedočenja, podrške Bratije u ostalim prljavim političkim i “rušilačkim” stvarima. Niko ih vise nemoze uvući u bilo sto, jer su to već sami uradilo.
koyot

22. 01. 2018 - 13:46

Bas sam vidio kako ne mijenjate svoje temeljne stavove. Toliko o tome.
Oliver

22. 01. 2018 - 13:47

Da nije izbora ne bi se ni oglasavali oni nego bi cutali i opravdali zasto su margina u CG !
Kotoranin

22. 01. 2018 - 13:48

E sta procitah, vi ne mijenjate stavove, a vi ste kako duva vjetar, danas jedno sjutra drugo...e foliranti jedni !
Istim putem ka kraju, nadamo s

22. 01. 2018 - 16:40

Cekajte molim vas. Pa ko se pitanjem vjere i jezika bavio vise od vas? I sad kad su dobili nove mentore i finansijere zele se distancirati . Oni nemaju ni malo cvrstine ni konzistencije stavova. Ponavljaju sta je Nemanja iz Ulcinja rekao. Idite kuda hocete. Vi vise nikog ne mozete iznenaditi. I za ovu drzavu ce bit od koristi da jedna mizerna izdajnicka strankavpoput vas nestane
Perko

22. 01. 2018 - 21:08

Sve više me podsjećate na Branka Radulovića. Iz lijeve u desno...
Novi komentar