Nakon poraza u osmini finala Australian Opena

Đoković: Možda me ponovo čeka duža pauza

Novak Đoković eliminisan je danas u osmini finala Australian opena od Hjeona Čunga, a u razgovoru sa srpskim medijima poslije meča najavio je da će možda ponovo morati na dužu pauzu zbog povrede lakta.

Objavljeno: 22. 01. 2018 - 16:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Nije bila operacija jer sam bio uvjeren od strane svih stručnjaka da to nije bila najbolja opcija za mene. Da li će se to pojaviti kao mogućnost, ne znam. Očigledno moram da se konsultujem sad sa njima. Očigledno nisam ni blizu stoprocentnog zaliječenja te povrede. Nažalost, pri kraju prvog seta je ponovo počelo malo da boli – rekao je Đoković, a prenosi Telegraf.

- Bio sam pod tim antiupalnim lijekovima, koje nikako ne volim, ali sam na njima živio godinu i po dana zbog ovoga, pa sam morao ponovo da ih konzumiram da bih izdržao ovaj turnir. Ali dobro, to je nešto što je normalno za sportiste na visokom nivou, iako je ta hemija nešto što uvijek ima neželjene nus pojave. Ali moram da pokušam da pronađem neko novo rješenje na duže staze. Da ne moram da se nalazim više u ovakvim situacijama da nalazim rešenje od danas za sjutra, to nije fer. Ne znam, vidjećemo. Možda je duža pauza ponovo preda mnom, moram da snimim, da vidim šta se događa – zabrinuto je zaključio Đoković.

Komentari: 7

Aooo

22. 01. 2018 - 17:42

kako mi je krivooo!!!
Bukovik

22. 01. 2018 - 17:44

Nole, mure moje, ne prenemaži se kao baba Vidosava, jednostavno ne možeš više da ekaš, prestaj sa igranjem, imaš stotine meleona, bjež od žene i tašte, pokupi pare i dolazi u Igalo da živiš!
Crna Gora

22. 01. 2018 - 18:28

Sa svime se slažem što si rekao, ali nemoj kumim te kapicom, da ga zoveš da živi u CG. Dosta nam je našija posrbica.
RAŠO

22. 01. 2018 - 18:32

Kad se popneš na vrh brda nemaš kud nego polako silaziš. Isto kao što si ti Nole skinuo one koji su se prij tebe nalazili na tronu ,a mi se ponosili tobom, sad dolaze nove generacije i nova snaga kojoj se ne možeš oduprijeti i oni skidaju tebe. Samo siđi dostojanstveno bez kuknjave, i nemoj da se nadaš da ćeš biti ono što si nekad bio, već se pripremi za mirniji porodični život i sjećaj se na svoje velike pobjede i uspjeh, Prošlost niko nije vratio.
Crna Gora

22. 01. 2018 - 19:45

...da, da sad dolaze nove generacije... Nadal, Federer... hahaha...
Niksicanin

22. 01. 2018 - 21:48

Samo zdravo bio!!!Ni malo me ne zanima sta se desava sa srbijanskim teniserima i kanadjanima crnogorskog porekla!
Deyo

22. 01. 2018 - 22:52

Teško ću zaspat zbog ove informacije. Patit ću kao i Nole zbog ovog poraza. Možda je najbolje za obojicu da se Nole ostavi tenisa.
Novi komentar