Savin kuk i Javorovača

Dvodnevni zabavni program i popusti

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Žabljaka i turističkom privredom,za vikend, 3. i 4. februara upriličiće zabavni program, povodom zimske sezone, u ski-centrima - Savin kuk i Javorovača na Žabljaku. 
Objavljeno: 26. 01. 2018 - 14:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane. Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 1. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima Savin kuk i Javorovača.

Oba dana, u intervalu od 12h do 16h,  u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Jools i DJ Shar. Na ski stazi Javorovača će u subotu 3. februara s početkom u 15h nastupati ansambl Toć, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac.

Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi Javorovača. 

Komentari: 0

Novi komentar