PG Biro saopštio

U asfaltiranje ulica u Zagoriču uloženo 240.000 eura

Nakon završetka izgradnje fekalne i atmosferske kanalizacione mreže od strane DOO Vodovod i kanalizacija Glavnog grada u ulicama Slavonskoj, Danilovgradskoj, Andrijevačkoj i Dragoljuba Milačića  na dužini od 1.200 metara DOO Putevi su počeli da izvode radove na asfaltiranju navedenih ulica i vraćanju kolovoza u prvobitno stanje.
Objavljeno: 26. 01. 2018 - 14:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Direktorica Puteva Violeta Klikovac je prilikom obilaska završnih radova na asfaltiranju ulica u Zagoriču  saopštila da se radovi odvijaju planiranom dinamikom, kao i da vremenski  uslovi pogoduju izvođenju radova i izrazila očekivanje da će svi palnirani radovi  biti završeni tokom sljedeće sedmice.

“Nakon završetka asfaltiranja Danilovgradske ulice, ekipe Puteva nastavljaju da intenzivno rade na pripremi za asfalitranje ostalih ulica u dijelu iskopavanja, tamponiranja, valjanja podloge i izdizanju šahti na projektovani nivo nakon čega slijedi asfaltiranje  u dužini 1.400 metara. Ukupna vrijednost izvedenih pripremnih radova, izgradnje felkalne i atmosferske mreže i asfaltiranje navedenih ulica u Zagoriču iznosi 240.000 eura, a investitor je Glavni grad“, saopštila je Klikovac.

Ona  je dodala da Putevi, nakon obilnih padavina i pojave velikog broja udarnih rupa na čitavom gradskom području, intezivno rade na njihovom krpljenju i saniranju i tom priliom se zahvalila građanima koji su proteklih dana slali fotografije udarnih rupa na pojedinim saobraćajnicama  i tako doprinijeli njihovom efikasnijem saniranju.

“Najveći broj udarnih rupa zakrpićemo do četvrtka, već smo završili radove na Starom Aerodromu i Koniku, a u toku je priprema za sanaciju udarnih rupa u Tološima i Zabjelu“, zaključila je Klikovac.

Komentari: 1

RAŠO

26. 01. 2018 - 15:20

Ulica "Bjelasička" u Zagoriču koja je najfrekfentnija i kojom prolazi veoma velik broj djece u školu, i vozila sa djecom u novom vrtiću , je potpuno zapuštena, nema trotoara, nema fekalne niti atmosverske kanalizacije , kad padne kiša djeca ne mogu proć do škole (za odrasle će mo lako neka gaze) od vode koja se nakupi. Prava sramota za grad. Samo mi nije jasno ko određuje i na osnovu čega prioritete .
Novi komentar