Herceg Novi

Uručena priznanja mladim karatistima

Sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi Darko Klasić uručio je danas priznanja mladim sportistima karate kluba Bijela, za njih četvoro koji su prošle godine ostvarili značajne rezultate, te na najbolji način promovisali svoj grad.
Objavljeno: 01. 02. 2018 - 14:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Priznanja za ostvarene rezultate na karate kupu u Umagu i Svjetskom karate prvenstvu u Istanbulu dobili su Jovana Damjanović (Istanbul, zlatna medalja, do 34kg), Nemanja Mikulić (Umag, srebrna medalja, do 50kg), Marko Brnada (Istanbul, bronzana medalja, do 35kg) i Bojan Vulović (Istanbul, zlatna medalja, do 42kg).

Klasić je naglasio da će Opština Herceg Novu uvijek stajati iza mladih nada, pogotovo u borilačkim sportovima, a koji su se prošle godine pokazali kao najperspektivniji, najzalužniji i najbolji nosioci imena Herceg Novog i Bijele u svijetu.

On je mladim sportistima poželio da nastave sa predanim radom kako bi sebe i svoj grad predstavljali na najbolji način.

Trener u karate klubu Bijela i selektor dječije reprezentacije Crne Gore u borbama Slađan Mikulić zahvalio se Opštini Herceg Novi na uručenim priznanjima za mlade šampione, uz obećanje da vrhunski rezultati neće izostati ni 2018. godine.

Komentari: 0

Novi komentar