Uvodimo sistem notifikacija

Ne tragajte za našim informacijama, neka one same dođu do Vas

U novoj godini koja već uveliko teče nastavljamo sa poboljšanjima na našoj platformi kako bi ugodili Vašem čitalačkom ukusu i doprinijeli većem komforu. Nakon redizajna portala, Portal Analitika uvodi sistem notifikacija, te u nastavku teksta saznajte kako da preko svega par klikova aktivirate besplatan servis koji će Vas obavještavati o svim najbitnijim dnevnim informacijama.
Objavljeno: 02. 02. 2018 - 16:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon vizuelnog redizajna portala kojim smo naš upečatljivi izgled i duh portala adaptirali najnovijim standardima elektronskih medija, Portal Analitika uvodi i sistem notifikacija.

Do aktivacije ovog besplatnog sistema, koji će Vas obavještavati o svim najbitnijim dnevnim dešavanjima, možete doći u par jednostavnih koraka. Na početnoj strani našeg portala u donjem desnom uglu uočićete jedno zvonce.

1

 

Klikom na to zvonce otvara vam se novi prozor koji će Vas pitati da aktivirate sistem notifikacija.

 

2

 

Kada kliknete ''Allow'' dugme otvoriće se novi mali prozor gdje je potrebno da još jednom potvrdite, takođe klikom na ''Allow''.

 

3

 

Već nakon nekoliko sekundi od druge potvrde trebala bi da vam stigne testna notifikacija u donjem desnom uglu Vašeg ekrana.

 

4

 

Bitno je napomenuti da ukoliko ne budete zadovoljni ovim sistemom, možete se odjaviti u bilo koje doba. Jednostavnim klikom na crveno zvonce pojaviće se novi prozor u donjem desnom uglu Vašeg ekrana koji će vam dati mogućnost da to i učinite.

 

6

 

Postupak aktivacije sistema notifikacija sa Vaših mobilnih aparata vrši se na isti način. Jedina razlika je što će vam notifikacije stizati na padajućem ekranu pri vrhu telefona.

 

7

 

Takođe kako bi ste zauzeli Vaše ''vrituelno ime'' i dobijali sve informacije o poboljšanjima i promjenama na našem portalu direktno na Vašoj ''email adresi'', pozivamo Vas da se registrujete i time lakše učestvujete u konverzaciji sa ostalim čitaocima putem komentara. Da bi ste do registracije došli potrebno je da kliknete u gornjem desnom uglu na polje ''prijava'', te zatim jednostavno popunite tražena polja.

 

5

 

Ekipa Portala Analitika će i u buduće vrijedno raditi na poboljšanju platofrme i sadržaja kako bi ugodili vašem čitalačkom ukusu i doprinijeli većem komforu. Do tada, ne tragajte za našim informacijama, neka one same dođu do Vas...

 

Komentari: 0

Novi komentar