EVROPSKI OPEN

Milić i Gušić zaustavljeni u repesažu

Crnogorski džudisti bez medalje završili su nastup na Evropskom openu u Sofiji.
Objavljeno: 04. 02. 2018 - 17:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Milić je, nakon pobjeda protiv Španca Vilijama Molinu Đenera, Azerbejdžanca Jošguna Abdulajeva i Ukrajinca Gračika Avagjana, u borbi za polufinale izgubio od Kanađanina Etjena Brijanda.

U repasažu izgubio je od bronzanog Belgijanca Samija Čoučija i zauzeo sedmo mjesto.

Gušić je slavio protiv Poljaka Damijena Stepijena, Turčina Ilkera Guldurena i Španca Alfonsa Solanu, a u borbi za polufinale izgubio je od Kanađanina Antoana Valoa-Fortijea.

Gušić je u repasažu izgubio od osvajača bronze, Šveđanina Robina Paceka

U istoj kategoriji Srđan Mrvaljević je bio slobodan u prvom, u drugom kolu pobijedio je Austrijanca Nika Hasmana, dok je u trećem izgubio od Magomeda Abdulkagirova iz Rusije.

Na startu kategorije do 81 kilogram eliminisan je Nebojša Gardašević od Kipranina Aristosa Mikaela, do 90 kilograma Predrag Stanjević je u prvoj borbi dobio Ukrajinca Aleksandra Kruka, nakon čega je izgubio od Mađara Gabora Vera.

U istoj kategoriji Stefan Vidaković izgubio je na startu od Ukrajinca Igora Kniša, kao i Danilo Pantić (do 100) od Švajcarca Patrika Mozera, koji se domogao borbe za bronzu.

Uspješan na startu bio je Dimitrije Vukotić i pobijedio Islama MKamaevoglua iz Turske, ali je u drugom kolu izgubio od Francuza Klemena Delverta.

U superteškoj kategoriji Jovan Peković je izgubio prvu borbu - iponom od Španca Irinela Vasilea Grigoriasa Čelare.

Dan ranije Nikola Gardašević (-73 kg) i Jusuf Nurković (-66 kg) izgubili su prve borbe.

Komentari: 0

Novi komentar