Po spisku Advokatske komore

Određeni advokati koji će braniti Šišića i Jovović

Više državno tužilaštvo odredilo je danas advokaticu B.J. i advokata B.J. koji će, po službenoj dužnosti, braniti Nermina Šišića i Jelenu Jovović osumnjičene za monstruozno ubistvo petnaemjestečnog Pavla Jovovića, saopšteno je Portalu Analitika iz Višeg državnog tužilaštva. Zbog specifičnosti slučaja, Tužilaštvo nije objavilo imena i prezimena advokata.  
Objavljeno: 07. 02. 2018 - 11:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Više državno tužilaštvo je saopštilo da je tačna informacija Analitike da je više advokata odbilo da pruži odbranu osumnjičenim licima.

„Obavještavam Vas da je Više državno tužilaštvo u Podgorici, nakon saslušanja osumnjičenih N.Š. zbog krivičnog djela teško ubistvo na štetu djeteta i J.J. zbog krivičnog djela kršenje porodičnih obaveza, istima donijelo rješenja o zadržavanju, kao i rješenja o postavljenju branioca po službenoj dužnosti po redosledu sa spiska advokata Advokatske komore i to osumnjičenom N.Š. postavljen je branilac - advokatica B.J., dok je osumnjičenoj J.J. postavljen branilac - advokat B.J. Takođe Vas obavještavam da je tačno da je više advokata odbilo da pruži odbranu osumnjičenim licima“, kazano nam je iz Višeg državnog tužilaštva.

V.R.N.

 

Komentari: 2

nick

07. 02. 2018 - 15:58

Strašno, žalim nesrećne advokate što ih je ovo zapalo
Niksicanin

07. 02. 2018 - 21:03

Koji su to ljudi od advokata kad mogu da brane ove zlikovce?Dajte im puna imena a ne inicijale
Novi komentar