Selena Gomez: Boriću se sa depresijom dok sam živa

Selena Gomez svjesna je da će je depresija i anksioznost pratiti čitavog života. U razgovoru za Harper’s Bazaar, mlada pjevačica rekla je da će joj u ovoj godini prioritet biti zdravlje, nakon što je prošle godine prošla kroz komplikovanu operaciju transplantacije bubrega i suočila se sa problemima sa mentalnim zdravljem.
Objavljeno: 07. 02. 2018 - 23:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ali, ona vjeruje da će joj ova godina biti bolja nego prethodna:

– Biće tako jer vjerujem u to. A svako ko me poznaje zna da će mi zdravlje uvijek biti na prvom mestu.

– Imala sam mnogo problema sa depresijom i anksioznošću, i ne krijem to, ali mislim da nikada neću uspjeti u potpunosti da prevaziđem ta stanja. Neće doći dan kada ću pomisliti ‘hej, evo me u lijepoj haljini – pobijedila sam’. Mislim da ću čitavog života voditi tu bitku, ali to mi ne smeta, jer znam da ću uvijek sebi biti na prvom mjestu – iskrena je bila Selena.

– Tako sam počela ovu godinu, želim da budem sigurna da sam zdrava. Ako je to OK, sve ostalo će doći na svoje mjesto.

Selena Gomez nedavno je provela neko vreme na tretmanu protiv depresije i anksioznosti, prošlog mjeseca u Njujorku, dvije nedjelje bila je uključena u program oporavka u kojem je uzimala terapiju, hranila se zdravo i praktikovala pilates i meditaciju.

Mlada pjevačica, za koju se odranije zna da boluje od autoimune bolesti lupusa, otkrila je u septembru prošle godine da je imala i transplantaciju bubrega, i da se zbog toga neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti.

Da je operisana, javnost je obavijestila fotkom na Instagramu, na kojem ima 128 miliona pratilaca, na kojoj se ona i njena najbolja prijateljica Fransija Raisa koja joj je donirala bubreg drže za ruke, ležeći u bolničkim krevetima.

Selena Gomez u intervjuu je govorila i o novom albumu, rekavši da neće izdavati ništa dok ne bude bila sigurna u svoje sposobnosti.

 

– Ako bude potrajalo deset godina, neka potraje. To mi nije važno. Trenutno želim da radim samo stvari za koje sam sigurna da su ispravne.

Komentari: 0

Novi komentar