Očuh u pratnji komšije policajca donio bebu i tvrdio da je dijete palo

Preliminarni nalaz obdukcije potvrdio ubistvo

Dječak koji je brutalno ubijen prije četiri dana, bio je na ljekarskom pregledu u Dječijoj bolnici, a potom i u Urgentnom centru, 6. januara, zbog modrica u predjelu glave (ispod očiju) kada je njegov očuh Nermin Šišić, koji ga je donio u bolnicu, u pratnji komšije policajca, ispričao doktorima da je dijete palo sa kreveta i povrijedilo se. Kako saznaje Pobjeda, preliminarni nalaz obdukcije potvrdio je da je dijete ubijeno. Izvor ovog lista je kazao da će kompletna dokumentacija biti dostavljena istražiteljima, najvjerovatnije, do petka, u kojoj će biti navedeni svi detalji, kao i uzrok smrti djeteta.
Objavljeno: 08. 02. 2018 - 07:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon što ga je u Dječijoj bolnici pregledao hirurg, dječak je upućen u Urgentni centar gdje je takođe podvrgnut specijalističkim pregledima i snimanjima, a pošto nije bilo ozbiljnijih povreda dijete nije zadržano na liječenju.

Ljekari nijesu zaključili da su povrede posljedica nasilja, zbog čega nijesu ni obavještavali policiju. Pobjeda juče nije saznala zašto je u pratnji Šišića bio i njegov komšija policajac, te da li je, možda, on prijavio svojim kolegama da sumnja na nasilje u kući svojih komšija.

Državljanin Bosne i Hercegovine Nermin Šišić osumnjičen je da je brutalno pretukao petnaestomjesečnog P. J, sina svoje nevjenčane supruge Jelene Jovović, a dijete je od posljedica batina umrlo u Kliničkom centru u ponedjeljak ujutro.

Prema dosadašnjim saznanjima inspektora, dječaka je i ranije zlostavljao njegov očuh Šišić. To je pred istražiteljima potvrdila i dječakova majka, koja je saopštila da je njen partner mjesecima tukao njenog sina, kad god bi mu zasmetao bebin plač.

Šišić je pred istražiteljima negirao krivično djelo, ali su istražitelji, prema informacijama Pobjede, uvjereni da su prikupili dovoljno dokaza koji nesporno potvrđuju da je na smrt pretukao dječaka. Sumnjaju da je dječaka udarao šakama po glavi i tijelu. Djetetu su bili izbijeni zubi, kako se sumnja, od batinanja.

Opširnije u Pobjedi...

Komentari: 1

sagidtown

08. 02. 2018 - 11:27

Odje se otvaraju mnoga pitanja. 1.zasto slučaj nije procesurian pri prvom pregledu ko je doktor koji je pregledao dijete? 2. ko je komsija koji je isao zajedno u januaru sa ovim nesojem ? 3. dje su nesretne komsije da prijave vapaj đeteta ( kao roditelj znam po plaču djeteta kad nešto ne valja) 4.ako je dijete zlostavljano, dobar pedijatar prilikom vakcinacije to treba da primijeti i procesuira
Novi komentar