NTO

Od jula čarter let između Bakua i Tivta

Od početka jula do sredine septembra biće uspostavljen direktan čarter let na relaciji Baku-Tivat-Baku, saopštila je Nacionalna turistička organizacija (NTO).
Objavljeno: 09. 02. 2018 - 09:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Inače, turistička ponuda Crne Gore predstavljena je u azerbejdžanskoj prijstonici - Bakuu.

"U odnosu na prethodnu godinu novina je uspostavljanje direktnog čarter leta sa ovog tržišta i to jednom nedjeljno na relaciji Baku-Tivat-Baku, u periodu 5. jul - 13. septembar 2018", saopšteno je iz NTO.

Promociji koju je organizovao azerbejdžanski turoperator "Pasha Travel" je prisustvovalo preko 300 predstavnika tamošnjih turističkih agencija, poslovnih partnera i medija.

Pomoćnica direktorice Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Maja Liješević, predstavila je potencijale Crne Gore kao turističke destinacije.

"Izraženo je posebno zadovoljstvo zbog izuzetno dobre saradnje dvije zemlje u oblasti turizma koja je zadnjih godina znatno unaprijeđena. Posebno je istaknuta važnost jedne od najvećih investicija u Crnoj Gori, turističkog rizorta Portonovi u Kumboru od strane azerbejdžanske kompanije Socar, te izgradnja hotela One&Only, jednog od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca, koji će svojim prisustvom u Kumboru po prvi put kao hotelski brend biti zastupljen u Evropi", saopštio je NTO.

Svojim programom za ljeto 2018. "Pasha Travel" kao jedan od najvećih turoperatora iz Azerbejdžana u posebnim katalozima o Crnoj Gori nudi aranžmane sa kapacitetima uglavnom duž Primorja.

Komentari: 1

Nino

09. 02. 2018 - 11:00

Ima li neko podatak koja će kompanija da leti,da li im je neki crnogorski organ odobrio liniju......
Novi komentar