O roditeljstvu

Mirka Vasiljević : Ako u penziji nemate nikoga, džaba vam i novac i karijera

Uspješna glumica i mlada mama Mirka Vasiljević je pričala na temu majčinstva i otkrila koji su bili njeni razlozi da rano postane roditelj. S obzirom da glumica sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje mališana Andreja, Adrijanu i Mihajla prava je osoba da da svoje mišljenje o pomenutoj temi.
Objavljeno: 09. 02. 2018 - 11:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Ja smatram da apsolutno svako ima svoje vrijeme kada treba da rodi i to vrijeme je za njega najbolje. To je individualna stvar. U svom okruženju imam primjere prednosti kada si rano rodio a i kada si to malo odložio, tako da svako ima svoje vrijeme – ispričala je Mirka i dodala:

– Pitanje koje sam ja samoj sebi postavila kada sam poželjela da postanem majka je da li to stvarno želim, jer kada iskreno postavite to pitanje sebi i date odgovor onda imate i volju i želju i sve se onda može. Druga stvar, jeste da karijera može biti lijepa i treba je graditi ali jednog dan kada odete u penziju i ako nemate sa kim da podijelite to vrijeme u penziji džaba vam novac i ta karijera i jak CV- rekla je glumica prenosi telegraf.rs 

Komentari: 2

E fala ti

09. 02. 2018 - 12:17

Mirka. Oči si nam otvorila! ko je ovo?
RAŠO

10. 02. 2018 - 11:03

Ako u penziju ne odete zdravi (što je malo vjerovatno) svu penziju će te trošiti na doktore i niko vam neće trabati.
Novi komentar