"Vidite da se ipak slažemo"

Dvojnici Trampa i Kima izazvali pometnju na otvaranju ZOI

Dvojnici američkog i sjevernokorejskog predsjednika - Donalda Trampa i Kim Džong Una - izazvali su pravo komešanje na tribinama tokom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu, prije nego što ih je obezbjeđenje odvelo sa stadiona.

Objavljeno: 09. 02. 2018 - 20:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Osobe koje su vrlo nalikovale Trampu i Kimu pojavile su se zajedno na jednom dijelu tribina, fotografirali se, i čak odgovarale na pitanja.

"Vidite da se ipak slažemo", kazao je Kimov dvojnik, kojeg je sa stadiona izvelo obezbjeđenje, dok je on vikao: "Čuvajte mi sestru".

Svečanom otvaranju prisustvovala je i sestra južnokorejskog vođe Kim Jo Džonga, koja je bila nekoliko metara udaljena od američkog potpredsjednika Majka Pensa.

Na svečanosti otvaranja dogodio se još jedan incident kada je na teren uspio da se uvuče nepoznati muškarac, koji se prikrao ispred zajedničke korejske delegacije na defileu. Muškarac je htio da zakorači na teren Olimpijskog stadiona i razvije transparent s očiglednom političkom porukom, ali se okliznuo na ledu, a potom su ga svladale i izvele snage obezbjeđenja.

Komentari: 0

Novi komentar