Na graničnom prelazu Dobrakovo uhapšen

Podgoričanin u vozilu krio preko 60 kilograma droge

Carinski i policijski službenici oduzeli su na graničnom prelazu Dobrakovo oko 63 kilograma skanka i uhapsili Podgoričanina M.M. (28) i.
Objavljeno: 10. 02. 2018 - 12:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenici Carinske ispostave Dobrakovo u saradnji sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge i Odjeljenja granične policije Bijelo Polje su u petak, na graničnom prelazu na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali specijalno teretno vozilo – hladnjaču marke „Volvo“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.M.

„Pregledom vozila u tovarnom dijelu hladnjače u patosu pronađen je specijano napravljen bunker, takozvano „duplo dno“ u kome se nalazilo 59 većih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 62.8 kilograma“, navodi se u zajedničkom saopštenju uprava carina i policije.

Pronađeni skank je, kako se dodaje, upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.M. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navedeno je u saopštenju.

 

dobrakovoi0902

Komentari: 1

niko

11. 02. 2018 - 05:41

Uvjek se uhapsi kurir a nikada se ne dode do organizatora i glavnog sefa ovih posiljki.Zato kod nas nikada se nece suzbiti sverc opojnih supstanci,Sto je najzalosnije pranje i legalizovanje para nije nikakav problem jer takvih kontrola nema a mnogi od njih su povlasceni i zasticeni bizmismeni
Novi komentar