Rekordna posjeta ski centrima na Žabljaku u danima vikenda

RADAK KUKAVIČIĆ: Zimska sezona ide u dobrom pravcu (VIDEO)

Zadovoljstvo nam je što na Žabljaku organizujemo jedan zabavni događaj, koji se održava u subotu i nedjelju. Organizovani su besplatni autobusi iz Podgorice i iz Budve, koji će ovog vikenda dovesti veliki broj gostiju iz centralnog i primorskog dijela koji će ovdje boraviti, uz muziku i zabavu na snijegu. Takođe, ovog vikenda sa nama su novinari iz Crne Gore koji će imati priliku da se oprobaju u nekim atrakcijama na snijegu i da malo bolje upoznaju prije svega ponudu Ski centra Žabljak, izjavila je direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić. 
Objavljeno: 10. 02. 2018 - 16:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Tokom sjutrašnjeg dana planiran je obilazak etno sela za naše novinare. Važno je reći da zimska sezona ide u dobrom pravcu i da ide dobrim tokom, pogotovo imajući u vidu činjenicu da imamo dovoljno sniježnog pokrivača što je glavni preduslov. Naravno bolja popunjenost je uvijek tokom vikenda, a tokom radnih dana je, slobodno se može reći, posjeta na nivou prošle godine, a u danima vikenda mnogo više. Takođe, ove godine prvi put Ski centar Javorovača organizovao je kamp za djecu iz Srbije, koji su od prošlog vikenda ovdje na Žabljaku. Vjerujemo da će u narednom periodu to biti praksa ne samo škola iz Srbije, nego da ćemo u našim ski centrima imati organizovanije škole u prirodi i škole skijanja za djecu iz Crne Gore.  Naredne nedjelje organizujemo još jedan promotivni događaj u Ski centru Vučje", najavila je Radak  Kukavičić.  

Nakon izuzetno posjećenog „Ski opening“ vikenda organizovanog u decembru u ski-centru Kolašin 1450, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Žabljaka ovog vikenda, 10. i 11. februara, organizuje dvodnevni zabavni program u ski centrima na Žabljaku. Raznovrsni sportski sadržaji,bogat muzički program,animacija za najmlađe i pristupačne cijene danas su privukli veliki broj ljubitelja snijega u ski-centre Savin Kuk i Javorovača.

10zabljakjavorovacaObezbijeđen besplatan prevoz omogućio je svim zainteresovanima da organizovano posjete Žabljak i uživaju u cjelokupnoj ponudi ski-centara na jednodnevnoj ili pak dvodnevnoj bazi. Za dobru zabavu na ski-stazama bili su zaduženi DJ Mr Jools i  DJ Shar, a potom i popularni bend Senkina đeca, koji je na Javorovači svojim koncertom dodatno zagrijao atmosferu na snijegu. Za najmlađe posjetioce Žabljaka organizovan je i dvodnevni program animacije, za koju je, na radost brojnih mališana, zadužen Žarko Žabac.

Domaćini su u znak dobrodošlice, između ostalih pogodnosti, za sve svoje goste obezbijedili piće po promotivnim cijenama, a sniježna avantura sa DJ žurkama i animacijom za djecu nastavlja se i sjutra,11. februara.

image1

Ovaj događaj samo je jedan u nizu koje u toku ove zimske sezone realizuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore. Nakon događaja na Žabljaku, organizatori najavljuju još jedno vikend dešavanje na Vučju planirano za 17. i 18. februar. Za sve zainteresovane predviđen je besplatan autobuski prevoz, a rezervacije mjesta mogu se obaviti besplatnim pozivomna broj call centra 0 8000 1300.

 

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar