Odgovor URA-e na izjavu Nikole Divanovića

Jevrić: DPS poput Mediteranske ulice u Budvi

Demokratska partija socijalista (DPS) puca poput Mediteranske ulice u Budvi od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.
Objavljeno: 10. 02. 2018 - 23:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su reagovali na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a koji je naveo da će kandidat koga bude predložio DPS biti predsjednik Crne Gore, a da će lider Ure, Dritan Abazović i njegova družina ubilježiti novih pet godina u svoju opozicionu radnu knjižicu.

„Ostaje dilema da li je saopštenje pisano u zgradi stare Vlade ili ružičastom zdanju u Bulevaru Ivana Crnojevića. Vjerujemo da je u pitanju druga adresa jer je vikend pa je najverovatnije da je teret ovog puta pao na dežurne ružičaste sluge režima“, kazao je Bojan Jevrić iz Ure.

On je dodao da kad Divanović govori o inferiornosti i političkoj frustriranosti onda misli na sebe.

„Teško je nositi nasljeđe svog političkog mentora i vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića i biti uspješan na političkoj sceni. Teško je kada vas građani Budve pošalju u političku prošlost, a tužilaštvo vam piše optužnicu zbog devastacije Bedema starog grada u Budvi i strahujete da neće samo stati na tome. Kako onda u takvim uslovima biti superioran u bilo čemu“, ističe Jevrić.

Prema njegovim riječima, podrška i kredibilitet kod građana DPS-u konstantno opada, uprkos naporima.

"Svake godine kontinuirano povećavaju svoje dosijee u tužilaštvu i tako percipiraju svoju budućnost na optuženičkim klupama“, ističe Jevrić.

Dodaje da se ipak nada da DPS-ov kandidat na nastupajućim predsjedničkim izborima neće završiti kao Divanovićeva uža specijalnost dok je još bio sekretar za gradsku infrastrukturu Budve, Mediteranska ulica - glavna gradska saobraćajnicu u srcu tog grada.

„Jeste da vam partija, poput Mediteranske ulice u Budvi, puca po šavovima od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, ali bilo bi poprilično dosadno gledati vaš strmoglavi pad. Vjerujemo da će biti zanimljivije gledati kako postepeno iščezavate sa političke scene, a onda kako i mnogi od vas broje dane u zatvoru“, zaključuje Jevrić.

Komentari: 1

Laki

11. 02. 2018 - 17:49

Viđi momka, viđi mu šešira.I on da reče..
Novi komentar