Dio funkcionera napustio sjednicu GO

JONICA: Jokovićev zadatak je da uništi SNP

Funkcionerka SNP-a Snežana Jonica saopštila je da su napustili sjednicu Glavnog odbora nakon što je odbijena odluka o jedinstvu partije.
Objavljeno: 11. 02. 2018 - 19:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

"SNP napuštati nećemo iako bi neki željeli. Oni koji su došli na čelo SNP-a na talasu priče o navodnom očuvanju jedinstva, za prethodnih pola godine nisu napravili nijedan korak da obezbijede to jedinstvo. Tako su i danas još jednom na djelu dokazali da im očuvanje jedinstva nikada nije bilo ni cilj ni namjera, jer su odbili čak i da uvrste u dnevni red Predlog odluke o preduzimanju neophodnih mjera za očuvanje jedinstva SNP", napisala je Jonica na Fejsbuk profilu.
Kako je dodala, pred nama su izuzetno važni lokalni izbori, a prije toga 21.mart - za svakog pravog SNP-ovca jedan izuzetno značajan datum - proslava dvije decenije postojanja SNP.

"Naše članstvo je od nas očekivalo samo jedan poklon za 20 rodjendan SNP, a to su sloga, jedinstvo i zajednička borba za smjenu vlasti. Umjesto toga, Joković je, iz samo njemu znanih razloga, raspustio SNP. Tako su odlukom 20 članova Izvršnog odbora raspušteni opštinski odbori širom Crne Gore, odnosno više od 1.500 ljudi, što je nezabilježen primjer u političkoj praksi na ovim prostorima", kazala je Jonica.
Nakon što je je odbijeno da se naš predlog uvrsti na dnevni red, napustili smo sjednicu, smatrajući besmislenim da vodimo raspravu o bilo čemu drugom sa onima koji neće ni da razgovaraju o jedinstvu SNP.

"Tim potezom i odbijanjem i da se vodi rasprava o današnjem Predlogu odluke o preduzimanju mjera za očuvanje jedinstva partije, Joković je, nažalost, potvrdio da su tačne sumnje u koje nismo željeli da vjerujemo, a to je da je po zadatku doveden na čelo SNP kako bi, po uzoru na Stipa Mesića koji je rekao - moj zadatak je obavljen Jugoslavije više nema, Joković ubrzo mogao da se svojim nalogodavcima pohvali - obavio sam zadatak, SNP-a više nema.
Danas su pale maske. Aktuelnom rukovodstvu ne treba jedinstvo SNP, nego da mi odemo iz SNP. E to gledati neće", zaključila je Jonica.

 

Komentari: 12

Niksic

11. 02. 2018 - 20:01

oni sto su ga unistili , ovo je cirkus . . .
@ za niksic

11. 02. 2018 - 22:59

nije cirkus nego SRPSKA POSLA
Hahaha

11. 02. 2018 - 20:53

Vi ste ga unistili. Doveli na 2 mandat i drzite lekcije.
Cisti snpovac

12. 02. 2018 - 13:23

Nisu oni doveli snp na tri odnosno dva mandata kada je damjanovic ukrao mandat vec scekic jokovic isti damjanovic .. oni su najvise zeljeli I ucjenjivali da ako snp ne udje u kljuc oni napustaju snp.I snp je kljucu donio gasova za pet sest mandata a posle su se nasi glasoovi slivali u tudje mandate
Tim

11. 02. 2018 - 21:57

SNP i treba da se ugasi kad su u njemu mogli nešto da se pitaju Milić, Bečić, Jonica ili Joković.
Krki

11. 02. 2018 - 22:25

Zadnji trzaji jedne epohe zadnji trzaji saradnika DPSa loji su unaceni da podrivaju opoziciju.
Podgorička...

11. 02. 2018 - 23:59

SNP je baštinio i bio rasadnik i Rusofila i četnika i svih onih neznavenih kojima čika Śobo popi mozak. Snupovci. Istekla mu je upotrebna dozvola.
Za povratit

12. 02. 2018 - 01:56

"unaceni"? Mozes li nam prevesti ovu rijec, nepismeni stvoru, tipicni Srbine iz CG kojem je duhovni domet da stiti srpstvo otkrivanjem zavjera
SDP-Jato gusaka u magli

12. 02. 2018 - 02:13

Kara iz SDP vise ne pomalja nos ovamo osim kao prerusen u Krki-je i slicne. Ko je nudio SNP-u svoja mjesta u privremenoj vladi? Skim je SDP u "gradjanskoj opoziciji" ? Sram vas bilo lazovi i izdajnici
Aco69

12. 02. 2018 - 01:43

Ne mogu da vjerujem da ova gospodja ni posle sest mjeseci nije prihvatila poraz. Pa sad svim silama pokusava da sabotira gospodina Jokovica. Upravo su ova dama i Milic doveli SNP na ovo sto je danas. Unistili su sve i gledali svoju korist. Vama je bilo super. Jokovic nije takav. On nema licni interes kao vi. Da se razumijemo on ima veci staz u ovoj partiji nego svi vi zajedno. Pa sad hoces da kazes da ti zelis vece dobro partiji koja si prakticno juce dosla od ovog covjeka koji je od prvog dana clan SNP-a. Vrijeme je da se povuces i pustis ovog covjek da ispravi sve ono sto ste ti i Milic unistili ako se uopste ispraviti moze. Jokovicu samo naprijed. Nemoj da dozvolis da ti misevi kolo vode. Pokazi im da ti imas i snage i volje da ovoj partiji vratis onu staru slavu.
Cisti snpovac

12. 02. 2018 - 13:19

Jonica I milic su dva najcistija I najpostenija covjeka u snp .a jokovic je samo scekiceva marijoneta koja ne zna nista I a papira cita kako da vodi go jer ne zna padeza.jonica je bila I ostace najbolji I najcestitiji poslanik u istoriji cg.oni koji podrzavaju milica I jonicu su drMilorad Bakic,Radoman Gogic,Dr Branko baco Ivanovic,Spasoje kovacevic ,Natasa Vukovic,Radivoje Rasovic....I mnogi drugi koji su stvarali snp u njihovim kucama I koji be sve uradili za snp a sad oce obicni dpsovci scekic jokovic danijela djurovic veselin bakic I udbas dragan ivanovic da ih izbace Iz snp E NECE MOCI!!!!
Branko

12. 02. 2018 - 15:29

Pajovic Milic Jonica ...Zna se ko im je gospodar i za koga rade.Zamislite ih godinama su otimali opozicione glasove i prinosili ih gospodaru.Skalp opozicionih glasaca.Otvorice se arhivi a sto onda.Sto onda?Sta kad se konacno otvore arhivi.
Novi komentar