Lider DNP-a tražio izuzeće tužiteljke

Kneževićeva tetka je u rodbinskim vezama sa specijalnim tužiocem

U Specijalnom tužilaštvu u toku je saslušanje jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića.
Objavljeno: 12. 02. 2018 - 10:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Knežević se saslušava zbog tvrdnje da mu je jedan sudija predložio da plati deset hiljada eura, kako bi poništio presudu kojom je proglašen krivim za napad na policajca na oktobarskim protestima 2015. godine. Knežević je drugostepenom presudom osuđen na četiri mjeseca zatvora.

Knežević je, ranije, tražio izuzeće specijalne tužiteljke Stojanke Radović u tom predmetu zbog mogućih rodbinskih veza.

"Naime, baba po majčinoj liniji specijalnog tužioca, Zora je rođena Knežević i iz istog je sela Mojanovići kao i svjedok Milan Knežević, a po njegovim tvrdnjama mogu biti u rođačkim odnosima. Takođe, rođena tetka Milana Kneževića, Persa, je udata za brata od strica majke specijalnog državnog tužioca", piše u zahtjevu za izuzeće. Knežević je zatražio da ga sasluša glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

DF je ovim povodom zakazao pres konferenciju za sjutra u 13 časova.

Komentari: 9

Nick

12. 02. 2018 - 10:38

Američki plaćenik koji radi za Ruse
Baba Zora

12. 02. 2018 - 14:10

je sestra od tetke brata od strica specijalnog tužioca, a inače pobratima Pipunovog komšije izvjesnog Veska, takođe iz Mojanovića. Koje nam vi vijesti prenosite, ovo je ludilo! Ionako poluđesmo svaki dan od Pipuna i Amfilohija.
Pendrek

12. 02. 2018 - 10:58

Iskljuciva aktivnost ovih DF politikanata je kako da se spasu od apsane . Logicno. A sto nije logicno? Mi im te aktivnosti finansiramo. E sad, jedan od najvecih problema godinama je bio "ko je pusio o drzavnom trosku", a ko razvaljuje drzavu o drzavnom trosku, to nema veze. Vazno je da se razvali.
Svaka ti čast

12. 02. 2018 - 14:09

Svaka ti čast na poređenju. Željko mjesecima pisaše ko je platio jedan cigarilos. A sada ne pita ko je platio planirano krvproliće u CG. Ne pita, jer zna ko je to finansirao, a ogroman dio tih ruskih dolara završio je u njegovim džepovima.
Mišo

12. 02. 2018 - 11:25

Ovaj je izgleda zaljubljenik u zatvorski turizam. Četnici stvarno gube kontrolu. Evo, uhapšena i dva gibaničara u Mitrovici. Ometali istražni postupak u vezi ubistva Olivera Ivanovića. Pa dobro bre braćo četnici da li ste vi normalni?
Baba

12. 02. 2018 - 12:51

Mislim da im je i neko od koljena /bez vode/ kumine kume baba, te isto treba pod hitno ispitati i preduzeti adekvatne mjere. Nijeste smiješni, nego ste sve smajlić do smajlića.
Milanka

12. 02. 2018 - 13:13

U Crnoj Gori, kad malo začeprkaš, svak nekom dođe u neki rod. Smatram da to nema veze sa ovim dešavanjem. Poznato je da Knježević ne priča sa tetkom Persom. Pouzdano info. iz Zete..
Maestro

12. 02. 2018 - 15:10

Davljenik se i za slamku fata ..... sve navode neke izgovore nadajući se da će time postupak obezvrijediti da se sakriju njihova nedjela. ovaj čovjek je jedan od najnegativnijih likova u istoriji nezavisne CG, rame uz rame sa svojim koalicionim pajtosima A.M i S.R. Pisaće se jednom i ova istorija
CRNOGORSKI 007

12. 02. 2018 - 20:42

MNOGI SU DRZAVNIM STRUKTURAMA CG KOJI PRITAJENO RADE PROTIV CG I CEKAJU TRENUTAK SLAVLJA,
Novi komentar