Sujeta, spletke, tračevi

Kako su loše drugarice uništile "Seks i grad"

Godine razdora kojima su prikrivane nesuglasice sada su prošlost. Kulturna, saosjećajna poruka Sare Džesike Parker bivšoj koleginici Kim Katral povodom smrti brata eskalirala je paljbom seksi Samante. I fanovi, publika i kritičari ostali su u šoku. Raspleta sasvim sigurno neće biti, pomirenja ni u najavi, jer je Kim isključila sve dalje mogućnosti, a strani mediji sada samo tumače ovaj nevjerovatni skandal koji je potresao Holivud.
Objavljeno: 12. 02. 2018 - 11:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kada je Sara postovala da se saosjeća sa Kim povodom smrti Krisa, njenog brata, nije slutila kako će biti okarakterisana u trenu. Kao "ne - prijatelj i ne - porodica".

Usledio je virtuelni odgovor koji je svakako bio malo preuveličan.

Kim je između ostalog napisala da je Sarino saučešće samo podsjetilo koliko je bila okrutna onda, a koliko je takva ista i u sadašnjosti. Bez daljeg objašnjavanja, navođenja o čemu se radi.

Ipak, svjetski mediji sada tumače da nisu samo pare bile razlog za svađe i prepirke, a da je bilo dana kada sa Kim Katral nisu razgovarale ni Kristin Dejvis ni Sintija Nikson.

Tako je sindrom "loših drugarica" narušio odnose u seriji koja je propagirala upravo suprotno - žensku solidarnost i vječno prijateljstvo, srodne duše među drugaricama.

U stvarnosti one su bile sasvim drugačije. Čak, navodi "Daily mail" nije bilo ženskog ćaskanja ni tokom šminkanja, pripremanja scena. Razdor je svakog dana bio sve veći - od statusa, scena, seksi scena i golotinje koja se zahtijevala od svake glumice pojedinačno. Sve je vremenom postajalo problem i teret.

Istina je da je Sara jedina bila poznata široj publici i prije "Seks i grada", kao i da -je izdejsvovala poslovni aranžaman zahvaljujući prijateljstvu sa producentima.

Ali, istina je takođe bila i da joj je vremenom bilo sve teže da se bori sa izazovnim i vulkanskim šarmom njene koleginice Kim Katral koja je kroz lik Samante zaista uspjela da izgradi sebe kao glumicu i osvoji publiku širom svijeta.

Koliko su Kim smetale razmirice u periodu od 1998. do 2004. koliko je trajalo snimanje serije, pokazuje i njena odluka da odbije snimanje trećeg nastavka filma "Seks i grada".

Komentari: 0

Novi komentar