Budvanski DPS pita

Krapoviću, šta ste uradili kako biste kaznili Vujovića?

Vozilo direktora budvanskog Vodovoda Vladimira Vujovića danas je bilo parkirano na travnjaku pored palme, a prije mjesec se ista osoba, službenim autom, uputila na zimovanje na Kopaonik, tvrde iz DPS-a Budva.
Objavljeno: 12. 02. 2018 - 16:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako navode u saopštenju, “najnovija Vujovićeva bahatost očigledna je posljedica nekažnjavanja njegovog prethodnog neprimjerenog ponašanja”.

"Još jednom pitamo predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića, šta je uradio kako bi kaznio spomenutog direktora? Da li činjenica da se nije javno odredio prema zloupotrebi službenog vozila od strane Vujovića ima veze sa tim što je dotični brat predsjednika Skupštine Opštine Budva, funkcionera DF-a? I na kraju, dokle ćete demagogijom da prikrivate činjenicu da se vaša koalicija bazira na međusobnim ucjenama i prijetnjama njenih članova, pa je izvjesno da bi makar i simboličan čin osude Vujovićevog bahaćenja mogao da sruši vlast u Budvi?", navodi se u saopštenju DPS Budva.

Komentari: 8

Jana

12. 02. 2018 - 16:58

Nista, on mu je isti rekao da malo pripazi da ga ne vide.
Kolee

12. 02. 2018 - 16:58

Sta je mogao da uradi Krapovic? Prikrio ga, eto sta je uradio.
STVARNO ZA TUŽILAŠTVO

12. 02. 2018 - 17:06

PA SAD OPTUŽUJTE POSLIJE OVOGA MAROVIĆA,KULJAČU,MUGOŠU,PAVIĆEVIĆA,RAĐENOVIĆA,VUJOVIĆA,GOLUBOVIĆA,RADOJIČIĆA,POPOVIĆA,PINJATIĆA,VUKOTIĆA.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ja

13. 02. 2018 - 09:37

a kako te nije sramota, mpokrali su sve sto se moglo pokrat i vise od toga!!!!! Vecina sa tvoj spiska! Uporedjujes to. Pa od tebe i nas su oteli, od nase djece i unucadi, OSim ako ti nisi jedan od njih.
GORAN32

12. 02. 2018 - 17:11

Sve vam je to isto sjaši Kurta da uzjaši Murta. Divljaci su divljaci,nažalost tako je. Samo se smjenjuju na vlasti a sve ostaje isti bez sistemskih promjena. Kaznite ovog nekulturnog čovjeka sa 1000 eur i smjenom da ostali nauče !!!
hahaha

12. 02. 2018 - 17:36

,,,,,Vujovića danas je bilo parkirano na travnjaku pored palme,,,,,, Jaj prekrsaj hahaha ,o Boze svasta ovome narodu mozete podmetnut isto kao onom iz devedesetih te su politicari imali za grijeh ,da jedu JAGNJAD a li na ZABLJAK pa je valjda zato bio grijeh sto jedu na ZABLJAK,o Boze Sjecam se kada mi malina tada LSCG odismo ispred TV ,pa pazili svezu travu a neko pogazi pa ponda bi ovako izvesce u ovom fazonu-nista se ne menja samo sto nam je omladina mnogo manje edukovana politicki od one iz devedesetih ova danas pojma nema moses joj uvaliti svasto
Bokser Janko

12. 02. 2018 - 17:38

Ne obaziri se Šefe, ovo su špijuni koji ne mogu podnijeti tvoj uspjeh. A ovoga iz budvanskog Vodovoda, u inat svima, zovi za kuma... Jer ste isti, da se još više zbližite...
ja

13. 02. 2018 - 09:35

Pih ne pisete za druge, osim za Budvu.
Novi komentar