Zagreb

Zastupnik izazvao incident, dobacivao Vučiću

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je incident kada je dobacivao predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ulasku u hrvatski Sabor.
Objavljeno: 12. 02. 2018 - 17:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kamere su pratile predsjednika Vučića koji je pješice išao iz sjedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, kada je Bulj nešto dobacio Vučiću.

Međutim, pošto ga je zadržalo obezbjeđenje, ne može se razjasniti šta je Bulj doviknuo, već se samo čuje Vučićev odgovor: "Da ne mislite da sam se uplašio vašeg dobacivanja ili vas... Mogu da vam odgovorim kad god hoćete, koliko god hoćete i šta god hoćete". 

Vučić je odmah nakon toga na pitanje novinara da li je pričao o "tabu temi ratne odštete", rekao da jeste i da je tu temu pokretnuo hrvatski premijer Andrej Plenković, kao i da je on imao sasvim drugačiji stav i da je mu je odgovorio. 

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali da nije uspio, pa mu je dobacio "kada će posjetiti hrvatsku Glinu".

Komentari: 3

Al Kapon NARKOBOSS na Balkan

12. 02. 2018 - 20:40

kad se tako kezite Vucicu daliste se zapitali stobih tek bilo sa Mila kad bih se Rvati raspalili radi granatiranja Dubrovnika Mila jurisnka da nijeste im poklonili PREVLAKU za ratnu stetu? ili pak dok turate nos u tudji sos za to vrijeme krenuoje OPET SVERC cigara! ili vi paraziti neznate da zivite i za ljeb zaradite postenim radom vec svercom i kradjom sa uciteljam Mila i Svete akrepova!
Manda

13. 02. 2018 - 01:41

Prvi uslov da bi nešto nekom poklonio je da je to što poklanjaš tvoje. Kako vjekovima Prevlaka nije pripadala ni Herceg Novom ni Boki a kamoli Crnoj Gori nejasno mi je kako smo to mi poklonili nešto što nije naše?
Guest_23830

12. 02. 2018 - 21:59

STO SANJIM NIJE ISAO DODIK ?
Novi komentar