Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odlučio

Oslobođeni policajci uhapšeni u vezi sa slučajem Ivanović

Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici oslobodio je dvojicu policajaca koji su prije dva dana uhapšeni zbog sumnje da nijesu valjano zaštitili mjesto ubistva Olivera Ivanovića, javila je "Koha ditore".

Objavljeno: 12. 02. 2018 - 21:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vijest je za taj prištinski list potvrdio glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šucri Sulja.

Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda jednomjesečni pritvor za osumnjičene.

List "Gazeta ekspres" javio je ranije da su dva pripadnika kosovske policije, D.M. (48) i Ž.J. (48), iz stanice u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, koji su uhapšeni zbog sumnje da nijesu valjano zaštitili mjesto ubistva Olivera Ivanovića, srpske nacionalnosti.

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sjedišta stranke u Sjevernoj Mitrovici.

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja "zastava M70A", poznatog kao "duga devetka".

Komentari: 1

=

13. 02. 2018 - 10:46

Pokojnik je dobro rekao zato je i pokojnik-"ljudi se ne boje Albanaca, nego Srba, lokalnih kabadahija i kriminalaca koji se voze u džipovima bez tablica, a policija ne reaguje". Tako je i kod nas u Crnu Goru-ne treba se bojat naroda otrcana srpstva Srbije nego Crnogoraca prodane duše. "Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega"-Njegoš. Gospodinu Ivanaoviću laka crna zemlja a ubice i ko im je nartedbu dao od kolere se raspadali.
Novi komentar