U opticaju nova imena potencijalnih predsjedničkih kandidata u ime opozicije

Aleksandar Damjanović razmišlja o kandidaturi

Nezavisni poslanik u Skupštini Crne Gore Aleksandar Damjanović ozbiljno razmatra mogućnost da se kandiduje za predstojeće predsjedničke izbore, saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 02:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Damjanovićeva eventualna kandidatura, prema saznanjima našeg lista, zavisiće od toga da li će opozicija uspjeti da se dogovori o zajedničkom kandidatu.

RAZGOVORI

- Damjanović je u posljednja dva dana obavio razgovore sa nekoliko lidera u opoziciji koji su ga informisali o dosadašnjim pregovorima u pokušaju da se nađe zajednički kandidat. Njegova odluka će zavisiti i od rezultata tih pregovora. Damjanović je kandidat koji je jednako blizak i Demokratskom frontu i dijelu opozicije koji sebe naziva građanskom, rekao je izvor Pobjede blizak Damjanoviću.

Predsjednički izbori u Crnoj Gori zakazani su za 15. april, a kao nestranačke ličnosti kandidaturu već su objavili naučnik Dragan Hajduković, univerzitetski profesor Đorđije Blažić i privrednik Vasilije Miličković. S

a druge strane, još se ne zna ko će biti kandidati vlasti i opozicije. Dio građanske opozicije već neko vrijeme pokušava da se dogovori o izboru nestranačkog kandidata koji bi bio prihvatljiv svima, pa i Demokratskom frontu, a od njihovog dogovora zavisiće i kandidat DPS-a.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 5

mrdoje

13. 02. 2018 - 08:16

Samo je još ovaj falio. Neka se ne glupira, ne bi ga ni porodica glasala.
Mr.Unibrow for Predident!

13. 02. 2018 - 08:39

Covjek koji nema pojma o finansijama, a ako dokaze da ima, onda treba da je kriv za sabotazu drzave jer idiotizme koje je on predlagao moze da predlaze samo neko koje je financijski nepismem ili neko ko zeli da sabotira buducnost drzave Crne Gore!
Pendrek

13. 02. 2018 - 10:59

Ma daj ne budite naivni. Covjek je ostao bez partije pa ili ce da se nekoj prisljamci (DF mu je najblizi po politickoj orijentaciji) ili ce da formira novu partiju, pa mu trebada skrene paznju na seb, a za to su bogom dani predsjednicki izbori.
da73986

13. 02. 2018 - 11:39

Tacno, sve fore i forice,
ne, ne

13. 02. 2018 - 10:59

On ne moze biti presjednik svih gradjana. Tako da nema sanse.
Novi komentar