Besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve

Zabavni program u ski centru Vučje 17. i 18. februara

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore, u saradnji sa ski centrom Vučje, u okviru kampanje “Sunce, snijeg i more” za vikend, 17. i 18.februara, upriličiće zabavni program u tom ski centru. Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 11:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz NTO, autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju, 17. odnosno 18. februara, u 8:30 časova ispred hotela City. Povratak sa Vučja je predviđen za 16 časova. Autobus iz Budve polazi u subotu ili nedjelju u 7:30, u zavisnosti od interesovanja, ispred TNSlovenska plaža”. 

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h. Broj mjesta je ograničen.

- Pored rekreacije na snijegu i suncu, gosti ski centra Vučje moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu. Tokom oba dana predviđen je program animacije za najmlađe, za koji će biti zaduženi “Animatori Montenegro”. U subotu, 17. februara, od 11 do 13:30 najmlađe će zabavljati klovnovi i biće u prilici da učestvuju u kreiranju ledenog grada, a u nedjelju 18. februara u istom terminu facepainting (crtanje lica) i klovnovi. Oba dana, u intervalu od 14 do 16 časova, posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Posjetioce očekuju i dodatni popusti – poručuju iz NTO.

Komentari: 0

Novi komentar