Na inicijativu kompanije "Northstar"

Planiraju da investiraju oko 250 miliona eura u projekat "Montrose"

Na inicijativu kompanije „Northstar“, investitora na projektu „Montrose“ (poluostrvo Luštica, Opština Herceg Novi), u Sekretarijatu za razvojne projekte je održan sastanak s predstavnicima predmetne kompanije, Mohammedom Abdulmalikom, Vladimirom Čvorovićem i Minom Jovović.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 13:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gospodin Abdulmalik se zahvalio na prijemu i istakao zadovoljstvo zbog uspješnih rezultata ostvarenih u prethodnoj godini na planu usaglašavanja Aneksa II i stvaranja uslova za realizaciju projekta. ž

Takođe, zahvalio se na dosadašnjoj podršci koju je Vlada Crne Gore pružala investitoru i iskazao uvjerenje da će u budućem periodu kompanija „Northstar“ u Sekretarijatu za razvojne projekte imati istinskog partnera na realizaciji projekta „Montrose“, u čiju realizaciju planiraju da investiraju oko 250 miliona eura.

V.d. sekretara Sekretarijata, gospodin Dejan Medojević, informisao je gosta o aktivnostima koje će u predstojećem periodu preduzeti Sekretarijat u vezi sa praćenjem realizacije ugovornih obaveza i o pitanjima koja bi mogla da utiču na dalju realizaciju projekta, izrazivši očekivanje da budu intezivirane aktivnosti investitora u pravcu realizacije projekta.

S tim u vezi, dogovoreno je da koordinacija budućih aktivnosti bude sprovođena kroz održavanje zajedničkih sastanka na mjesečnom nivou s predstavnicima nadležnih organa državne uprave i Opštine Herceg Novi, u pravcu stvaranja pretpostavki i otklanjanja smetnji za početak realizacije projekta „Montrose“.

Komentari: 5

Qqq

13. 02. 2018 - 13:54

Dejan Medojevic.Momak za velika djela.Rijetko posten i sposoban covjek u danasnjem vremenu!Samo naprijed Dejo!Sve cestitke!
sticks

31. 08. 2018 - 07:47

svi su iz mojkovaca prepošteni..... QQ
Nikola M.

13. 02. 2018 - 16:08

evo 10. god te počinju. Dje je zapelo tu i na Plavim Horizontima ili se još nijesu "dogovorili"-
lolo

14. 02. 2018 - 03:10

https://www.theplan.it/project_shortlist/1422
Crnogorac

24. 05. 2018 - 10:18

A vise sa Arapskim investicijama presmrdjese, niko vise i nece da ulaze u Crnu Goru zbog njih . Pretvoriste Crnu Goru u islamsku dzamahiriju.
Novi komentar