Tragedija u Zaječaru

Beba umrla od hladnoće, uhapšeni roditelji

Poliija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vnbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromjesečne bebe, javljaju beogradski mediji.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 15:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Istovremeno, njihovo dvoje djece, staro tri, odnosno dve godine povjereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dječje odjeljenje KBC u Nišu.

Kako saznaje Blic, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova bebe odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave ljekaru, koji je odmah vidio da je beba preminula. Obavještena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje djece, koja su se smrzavala.

- Čim smo obaviješteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje djece – kaže Snežana Nikolić, direktorica knjaževačog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija teijla preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje djece je u lošem zdarvstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad.

Komentari: 0

Novi komentar