Prekinuta sjednica DIK-a

Šaranoviću pozlilo, prebačen u bolnicu

Sjednica Državne izborne komisije prekinuta je, jer je predsjedniku Budimiru Šaranoviću pozlilo i hitno je prebačen u bolnicu, potvrđeno je Radiju Crne Gore.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 15:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sjednici se raspravljalo o prigovorima Demokratske partije socijalista na nedavno održane izbore u Beranama, kojim se traži ponavljanje glasanja na nekoliko biračkih mjesta.

Prije donošenja odluke, Šaranoviću je pozlilo, pa su intervenisali članovi DIK-a i ostali prisutni.

“Šaranović je odvezen u bolnicu, sjednica je prekinuta i ne znamo kada će biti nastavljena”, kazao je sagovornik Radija CG.

Demokratska partija socijalista (DPS) podnijela je šest prigovora, kaže za Radio Crne Gore sekretar Državne izborne komisije Veljo Čađenović.

Koalicija “Berane pobjeđuje – Milo Đukanović – DPS, SD, BS”, kako su ranije kazali iz DPS-a, očekuje da će OIK uvažiti “naše opravdane prigovore, ponoviti glasanje na ovim biračkim mjestima i na zakonit način ovaj izborni process dovesti do kraja”.

Iz koalicije “Zdravo Berane” su poručili da “eventualni pokušaj prekrajanja izborne volje u Beranama” ne bi doprinio stabilizaciji političkih odnosa ni u tom gradu, ni u Crnoj Gori.

Komentari: 3

DANILO Š.

13. 02. 2018 - 20:31

Je li bolji ppodne, zna li ko
Tara

13. 02. 2018 - 21:04

Nije ni cudo sto mu je pozlilo..kad je vidio neregularnost koja se ne pamti u CG.. Ja mu zelim da se brzo oporavi i da se vise na sitnice ne S'ekira!!!
Freeman

14. 02. 2018 - 09:15

Da li je DPS-u pozvilo ?.
Novi komentar