Oleg Deripaska

Seks afera trese Rusiju, na udaru bivši vlasnik KAP-a

Avanture sa jahte "kralja aluminijuma" milijardera Olega Deripaske, preplavile su ruske medije i uspjele da zasijene predsjedničku predizbornu kampanju. "Dama za pratnju" Anastasija Vašukevič koja se predstavlja kao Nastja Ribka, objavila u knjizi i na društvenim mrežama svjedočenje o orgijama na jahti koja je bila u norveškim vodama.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 19:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iako Ribka ili kako bi mi kazali "ribica", opisuje događaje koji su se dogodili još 2016. godine, očigledno da je skandal obnarodovan sa namjerom baš sada, u vrijeme predsjedničke kampanje. Jer, na jahti se u avgustu 2016. tri dana nalazio i potpredsjednik ruske vlade Sergej Prihodko! Tako je priča dobila političku dimenziju.

Podatak da je Prihodko bio na jahti, objavila je Nastja Ribka u knjizi pod nazivom "Dnevnik o sablažnjavanju milijardera". Isto se moglo naći i na njenom Instagram profilu. Ona kaže da je tada na jahti bilo još šest "dama za pratnju".

Lider "male opozicije" Aleksej Navaljni, koji je sve ovo plasirao kao "medijsku bombu" tvrdi da je afera sa jahte dokaz da Deripaska korumpira visoke ruske rukovodioce tamo što im organizuje provod.

- Zahvalna sam Alekseju Navaljnom koji je napravio o tome mali film pa sada mogu svima da ispričam kako je to bilo - izjavila je Ribka koja je optužila Deripasku i Prihodka da su silovali.

Deripaska je široj crnogorskoj javnosti poznat kao bivši vlasnik KAP-a.

Komentari: 1

Veze sa mafijiom i Putinom

13. 02. 2018 - 19:11

Ovaj je samo jedan od jednog broja oligarha iz Rusije koji su duboko upleteni u zavjeru protiv Crne Gore, Amerike i EU. Sprega mafije i drzave.
Novi komentar