Čestitka Tačiju

Tramp čestitao desetogodišnjicu nezavisnosti Kosova

Predsjednik SAD Donald Tramp čestitao je predsjedniku Kosova Hašimu Tačiju desetu godišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosova.
Objavljeno: 13. 02. 2018 - 20:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

U čestitici koju je kosovskom predsjedniku danas predao amabasador SAD na Kosovu Greg Delavi, navodi se da je Kosovo tokom posljednjih deset godina ostvarilo velike korake u jačanju suvereniteta i multietničke demokratije.

"U međuvremenu treba uraditi još puno toga, čestitamo vam na vašem napretku. I dok vaša zemlja ulazi u drugu deceniju državnosti, SAD su posvećene tome da pomognu Kosovu da izgradi jake temelje zajedničkih, demokratskih principa regionalne saradnje i vladavine prava. Postupajući ovako, Kosovo će preduzeti momentalne korake prema integraciji u zapadnu zajednicu naroda", navodi se u čestitci američkog predsjednika.

U Trampovoj čestitci se dodaje da SAD gledaju na Kosovo kao na važnog partnera.

"U ovom istorijskom trenutku želim sve najbolje građanima Kosova", navodi se u čestitci američkog predsjednika.

Komentari: 3

Wash & go

13. 02. 2018 - 20:22

Trampe Srbine, Trampe Srbine, Trampe Srbine... ! Sad ce Medojevic da tvituje i lajkuje , k'o onomad kad se hvalio fotkama sa njegove inauguracije u Vasingtonu... Eto koliko razumije politiku i sve ono sto ona predstavlja. Osim kad su licni interesi u pitanju, naravno. Nije tek tako podignuta optuznica bas za pranje novca a ne za terorizam u pokusaju kao za njegovu bratiju.
Velja Srbenda bre!

14. 02. 2018 - 09:49

Hahahahaha, joj sto im je podigao pritisak!
Мирослав Ђукић

06. 03. 2018 - 10:15

Благо теби.
Novi komentar