U Urgentni primljena petogodišnja djevojčica, slučaj prijavljen policiji

Sumnjali da je udario stric, ispostavilo se da je pala

Ljekari Kliničkog centra prijavili su u ponedjeljak veče policiji mogući slučaj porodičnog nasilja, nakon što je u Urgentni centar dovezena petogodišnja djevojčica sa povredom glave – saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 14. 02. 2018 - 07:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Urgentnom centru potvrdili su da je u ponedjeljak veče primljena djevojčica i da su ljekari konstatovali da je dijete možda žrtva nasilja.

- Neurohirurg pregledao je djevojčicu koja je 2013. godište i konstatovao povredu glave. U protokolu je zavedena kao nasilje – rekao je direktor Urgentnog dr Nermin Abdić, naglasivši da je o ovom slučaju obaviješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U Upravi policije juče nijesmo mogli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovom slučaju, ali je nezvaničan izvor potvrdio da su odmah reagovali i po nalogu tužioca uzeli izjave, te da je zaključeno da se djevojčica povrijedila tako što se spotakla o tepih, dok se sa stricem igrala žmurke u kući i pala.

 - Odmah po prijavi u ponedjeljak veče saslušani su otac i majka djevojčice. Danas (utorak) razgovor je obavljen sa stricem, đedom i babom - kazao je naš izvor. On objašnjava da svi žive u istoj kući, te da su roditelji dijete ostavili kod strica, babe i đeda da ga pričuvaju. - Roditelji ne sumnjaju u nasilje – kaže izvor Pobjede.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 6

podgoricanin

14. 02. 2018 - 11:15

Sad se doktori policija i drustvo peru za smrt petnaestomjesecne bebe praveci komediju i dovodeci do apsurda veoma ozbiljnu stvar . Sumnju za nasilje treba prijaviti nekom iz KC pa ce on sa nekim iz Centra za socijalni rad i nekim za to zaduzenim iz policije razmotriti kakva ja porodica, zaposlenost i socijalni status a ne sve prijaviti prvo novinarima da bi se pravila sprdnja i eto dokazaloda se nasilje ne moze sprijeciti. Moze ali uz ozbiljan i odgovoran rad a ne uz segacenje sa ozbiljnim stvarima.
Nick

14. 02. 2018 - 12:33

Ovo je najgore sto ce sad posten narod na ispasta
Hipp-

14. 02. 2018 - 13:24

Potrebna je edukacija lekara.To je bila uvjek hirurska tema na kongresima..
Vanja vulic

14. 02. 2018 - 22:01

Gosp.,dr Nermin Abdic,je covjek za svaki respekt,takve slucajeve i trebs bez dileme prijavljivat nadleznim ustanovama.KCCG,sa njegovim dolaskom je dobio dusu.Svaka cast gosp.,Abdicu.
Vanja vulic

14. 02. 2018 - 22:01

Gosp.,dr Nermin Abdic,je covjek za svaki respekt,takve slucajeve i trebs bez dileme prijavljivat nadleznim ustanovama.KCCG,sa njegovim dolaskom je dobio dusu.Svaka cast gosp.,Abdicu.
Vanja vulic

15. 02. 2018 - 00:06

Vajbitnije da nam djeca budu bezbjedna.
Novi komentar