Lider PZP-a

Medojević pisao Stankoviću: Traži izuzeće Katnića

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, uputio je pismo vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću u kome traži izuzeće glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića u istragama koje se vode protiv njega.
Objavljeno: 20. 02. 2018 - 15:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Koristim ovu priliku da Vam uputim prigovor na postupanje glavnog specijlanog tužioca Milivoja Katnića, koji, sistematski, tendenciozno i bez ikakavog osnova, nastavlja sa mojim progonom i procesnim maltertiranjem.Naime, ja sam pozvan da, u svojstvu gradjanina, dam obavještenja Specijalnom policijskom timu, sjutra 12.01.2018 godina u 10.00 časova u vezi saznanja za krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala. Siguran sam da vam je poznato da sam se ja u kontinuitetu uvijek odazivao na slična interesovanja policije i tužilaštva povodom nekih mojih saznanja do kojih sam dolazio kao dugogodišnji član Odbora za odbranu i bezbjednost, vršeći svoju ustavnu i patriotsku obavezu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nakon organizovanog progona protiv mene, na ličnoj i političkoj osnovi, došlo je do ozbiljnog urušavanja povjerenja koje ja, kao poslanik, i lider parlamentarne stranke PzP, imam prema glavnom specijlanom tužiocu Milivoju Katniću", navodi se između ostalog u pismu.

 

 

 

Komentari: 4

Šišmakov

20. 02. 2018 - 16:04

Medojević ne reče da li je od Stankvića tražio ko da zamijeni Katnića. Medohjević bi želio da tužilac bude iz Rusije, jedan od onih koji su organizovali terorizam u CG: Rogozin, Željeznjak, Zaharova ili general Rešetnjikov. Ipak bi Medo najviše volio da tužilac bude Šišmakov.
KOMITA

20. 02. 2018 - 18:01

STAKOVIC JE VEOMA SUMNJIVA OSOBA,ONO STO JE URADIO VEC JEDNOM ,PONOVO CE URADDITI U KORIST DF.ON KARTA U RUKAVU DF ,ZA KRITICNI MOMENAT.
PARTIZAN

20. 02. 2018 - 18:51

CETNIKU PONOVO NE OBJAVLJUJES KOMENTARE.
veliki getsbi

21. 02. 2018 - 05:25

U "Dubrovačkom vjesniku" br.3497, od 10 veljače 2018 je i opširna reportaža i svjedočenje grupe mještana i tadašnjih lokalnih vojnih i gradskih funkcionera (a i civila) o okupacijskom vremenu '91 i '92 god u Cavtatu. Osnovni naglasak u priči (a to neću ovdje prenositi) je na djelovanju šefa vojne uprave u Cavtatu majora KOS-a Katnića. Ovdje je izvjesni Prkačin svjedočio pored ostalog o surovosti i okrutnosti prema civilima. Svjedoče momci, pored ostalog i o nazočnosti poručnice Vojne policije JNA, Vesne Medenice (u odori oficira), na Grudi, listopadas 1992 god.
Novi komentar