LP: Tražimo odgovornost policije, da štite građane a ne da se iživljavaju

Liberalna partija Crne Gore zahtijeva odgovornost crnogorske policije i hitnu reakciju nadležnog Ministra i Uprave ali i drugih organa, tužilaštva i zaštitnika građana u slučaju brutalnog prebijanja građana i unižavanja dostojanstva od strane službenika policije.
Objavljeno: 20. 02. 2018 - 17:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ono što je javnost mogla da gleda na objavljenom snimku sigurnosnih kamera od prošle noći, u najmanju ruku je neprofesionalizam i izaziva osudu i gnušanje svakog razumnog građanina. Policija jeste i mora biti u službi građana, kao servis koji štiti svakoga od nas, a ne neko ko će da ugrožava sigurnost i slobodu čovjeka u Crnoj Gori.

Uvjereni smo da će javnost ubrzo biti informisana od strane nadležnih o detaljima ovog događaja a akteri nezakonitog i nečasnog postupanja biti procesuirani u skladu sa važećim normama u cilju očuvanja povjerenja javnosti u policiju i organe bezbijednosti ali i očuvanja principa vladavine prava i pravne države.

Komentari: 4

Tara

20. 02. 2018 - 22:17

Kad su pucisti jurisali na skupstinu drzave CG,ovaj Liberal nije bio ovako agresivan o iskazu. Polizajci su mozda morali da ovako djeluju..ja na ovom snimku nista posebno nijesam vidjela..a drugo snimanje bez dozvole nije dozvoljeno..a trece..mozda je snimak falsifikovan..cim je ta stvar dosla do fasistickih medija 4S.
39886

20. 02. 2018 - 22:35

A šta ćemo sa dostojanstvom ljudi koji doživljavaju poniženja samo zato što pokušavaju da rade na sprovođenju zakona? Lako je pričati iz fotelja!
R

21. 02. 2018 - 06:18

Najbolje da policija pusti da ih djeca pljuju po ulici. Ako ih roditelji ne vaspitaju mora policija nema ko drugi.
Podrska

21. 02. 2018 - 10:15

-djelovanju van zakona policije je OSUDJUJUCA.I mnogo brine njihova pordka u komentarima koje vidimo na obom portalu.sta bi ovi POLICAJCI sjutra radili u nekom zlom vremenu od civila zasticeni mrakom brdima tamnicama tunelima kada ovo rade javno u sred grada pod okom KAMERA ? Zapitajte se i na koga vam ide ASOCIJACIJA na zalost . Hvala portal analitici te pustila i komemtare podrske premlacivanju koje vidimo.sada znamo s kim smo okruzeni sa kojim sugradjanima i sto misle .Sjutra nedaj boze u slucaju ovdje gradjanskog rata ne bi bilo razlike od proslosti da bi stradali nevini nenaoruzani i ranjivi.Sve je jasno kada se ovo radi u MIRU i ima podrsku velikog % gradjana. HVALA LIBERALIMA !
Novi komentar