PODGORICA

Nepoznata osoba bacila ručnu bombu u pravcu Ambasade SAD, potom se raznijela drugom bombom

Nepoznata osoba sinoć u 23 sata i 55 minuta bacila je u pravcu zgrade Ambasade SAD ručnu bombu, a potom je drugom bombom izvršila samoubistvo, saznaje Portala Analitika od izvora sa lica mjesta. Građane u zgradama u  Bulevaru revolucije uznemirile su dvije eksplozije u intervalu od dvadesetak sekundi. 


Objavljeno: 22. 02. 2018 - 07:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema izjavama svjedoka, policija se vrlo brzo našla na licu mjesta i blokirala Bulevar revolucije od zgrade Agencije za nacionalnu bezbjednost do raskrsnice u neposrednoj blizini dvorišta dvorište Ambasade SAD, kao i sve prilaze dvorištu Ambasade. 

Istražitelji su počeli uviđaj i prostor je brzo ograđen. Za sada nije poznato sa kojeg je mjesta još neidentifikovana osoba aktivrala bombe i što je bio motiv ovog napada. Prema prvim informacijama, nepoznato lice je bilo na poljani preko ulice koja okružuje dvorište Amabasade SAD i bilo je udaljeno nekih petnaestak metara od zaštitne ograde i pomoćne zgrade u dvorištu Ambasade. 

"Cijela policija je na nogama, a više informacija dobićete sjutra od nadležnih institucija", kazano je izvještaču Analitike oko dva časa ujutru kada je pisan ovaj tekst.

Vlada Crne Gore potvrdila je na svom Tviter nalogu da je došlo do napada na Ambasadu SAD.

"Pola sata poslije ponoći ispred objekta Ambasade SAD jedno lice je izvršilo samoubistvo eksplozivnom napravom. Neposredno prije samoubistva to lice je sa raskrsnice kod Sportskog centra ubacilo u krug Ambasade SAD jednu eksplozivnu napravu. Najvjerovatnije je riječ o ručnoj bombi, kašikari. U toku su uviđaj i identifikacija. Tužilac je na licu mjesta i rukovodi uviđajem, objavila je Vlada Crne Gore na Tviteru saopštenje Uprave policije. 

Niko od osoblja američke ambasade nije povrijeđen, a bomba je najvjerovatnije eksplodirala u vazduhu. 

 

eksplozija2

Komentari: 11

Gost 11

22. 02. 2018 - 03:50

GOD BLESS AMERICA AND MONTENEGRO !!!
prevedi na crnogorski....

22. 02. 2018 - 07:28

......i upodobi našim skrivenim željama (jer ovaj izraz osim onog uobičajenog može imati i druga značenja).
BEranac

22. 02. 2018 - 08:10

Uključi "blesometar"!
Titogradjanin

22. 02. 2018 - 08:39

Sta se desi od nekad lijepog i mirnog Titograda i Podgorice ? Ko je sve ovdje dosao? Po gradu nam šetaju ubice,narkomani,ratni zločinci iz susjednih Drzava, opozicija nam prijeti nemirima i ratovima na bulevarima se lozi vatra i peku prasici i nikom nista,a do juce smo se svi poznavali i družili !
BISTRI POGLED

22. 02. 2018 - 10:35

Ne stoji problem ko je dosao,Problem je ko vodi GRAD i ko SPROVODI ZAKONE U GRADU I SAMOJ DRZAVI , NASA DRZAVA KORISTI 80% VREMENA NA RELACIJU DPS i DEMOKRATSKI FRONT , POTPUNO JE GRAĐANSTVO ZAPSOTAVLJENO , DRZAVA KOJA NEMA NI INDUSTRIJU ,NI EKONOMIJU , ALI ZATO IMA POJEDINCE SA MILIJARDAMA ,A ONE POSTENE SA SOCIJALOM OD 60 eura,
Terorizam

22. 02. 2018 - 03:50

Ocigledno je ono sto je posijano od dijela opozicije pod komandom Rusije kao i SPC daleko vecih dimenzija nego sto se smatralo Drazava da djeluje efikasno, po zakonu i bez popustanja. Da se odmah reagovalo nakon onih napada na skupstinu mozda ne bi bili ohrabreni da idu do ovih granica.
Fanatizam

22. 02. 2018 - 04:05

Ko je fanatizirao ove ljude? Pogledajte izjave i djela vodjstva DF-a, izjave Amfilohija, clanke u Vijestima i Dan-u . Dokle ?
Željko

22. 02. 2018 - 07:46

Glavni kreator atmosfere koja stvara ovakve je ipak samo Željko. Za potvrdu toga treba baciti oko samo na komentare čitalaca u tom crnom tabloidu. Đoko Orlandić
Sjever

22. 02. 2018 - 08:09

Kriv je Koštunica.Uvijek je neko drugi kriv. Ma dajte...
CT Lscg

22. 02. 2018 - 09:12

Vjerovatno je lični čin, zbog neizdavanja vize!!
Vasojevic

22. 02. 2018 - 09:44

I nararavno Dzej! I naravno kriva Rusija. Po difoltu, odmah je Rusija umijesna.Ne treba da se cekaju rezultati istrage i nikakav popstupak dalje. Rusja kriva, DF , cetnici i ostali unutrasnju neprijatelji.Uoci predsjednickih izbora ondlicna reklama za DPS.
Novi komentar