Nova radna grupa Administrativnog odbora

Mušović i Sekulović kandidati za Savjet RTCG

Kandidati za člana Savjeta Radio-Televizije Crne Gore su Radoš Mušović i Goran Sekulović – potvrdilo je Pobjedi više nezvaničnih izvora.
Objavljeno: 22. 02. 2018 - 07:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedan od njih zamijeniće u Savjetu Javnog servisa Gorana Đurovića, kojeg je Skupština razriješila krajem prošle godine. Radna grupa Administrativnog odbora, koja je zadužena da pregleda dokumentaciju ovlašćenih predlagača po javnom pozivu za imenovanje po jednog člana Savjeta Javnog servisa i Savjeta Agencije za elektronske medije, sastala se juče u izmijenjenom sastavu.

Mušović i Sekulović jedini su kandidati koji su predali dokumentaciju za funkciju člana Savjeta Javnog servisa. Mušovića je predložio Centar za razvoj nevladinih organizacija da bude predstavnik NVO iz oblasti zaštite ljudskih prava i sloboda u Savjetu Javnog servisa.

Njegovu kandidaturu su, prema našim saznanjima, podržali i CGO, Savez slijepih Crne Gore, Juventas, CEMI, Sigurna ženska kuća, SOS Podgorica, Udruženje mladih sa hendikepom, CAZAS, Aktivna zona, Centar za ženska prava, Bjelopoljski demokratski centar, Institut alternativa i Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju.

Goran Sekulović bio je urednik „Prosvjetnog rada“, doktor je pravnih i političkih nauka i magistar filozofije. Napisao je nekoliko knjiga i zbirki poezije. Na posljednjem konkursu za generalnog direktora Javnog servisa bio je jedan od kandidata.

Opširnije u Pobjedi...

Komentari: 1

KOLIKO SU MORALNI

22. 02. 2018 - 11:00

Prihvatit će te funkcije a to sve zbori o njima.
Novi komentar