Saopšteno iz UP

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju bombaškog napada na Ambasadu SAD-a

Službenici Uprave policije MUP-a preduzimaju aktivnosti na identifikovanju lica koje je sinoć bacilo eksplozivnu napravu u dvorište Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici a potom izvršilo samoubistvo. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju događaja, saopšteno je Portalu Analitika iz UP.
Objavljeno: 22. 02. 2018 - 09:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, sinoć oko ponoći je Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Podgorica od strane građana prijavljeno da se u dijelu grada Preko Morače, kod Sportskog centra Morača, čula eksplozija.

Službenici CB Podgorica su odmah nakon toga obišli teren i ubrzo su, preko puta Ambasade SAD-a, na zemljanom dijelu ka obali rijeke Morača, pronašli beživotno tijelo za sada neidentifikovanog muškog lica.

Ovo muško lice je, prema aktivnostima koje su do sada preduzete, stradalo usljed aktiviranja eksplozivne naprave nakon što je prethodno bacilo eksplozivnu napravu – bombu u dvorište Ambasade SAD-a.

Dejstvom eksplozije u dvorištu Ambasade SAD-a, osim kratera koji je ostao na mjestu na kojem je bomba eksplodirala, nije pričinjena materijalna šteta na imovini Ambasade.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je rukovodio vršenjem uviđaja na licu mjesta. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta i oni će biti predmet vještačenja.

Službenici Uprave policije su u komunikaciji sa predstavnicima Ambasade SAD-a u vezi sa ovim događajem. O svemu što bude utvrđeno daljom istragom javnost će biti blagovremeno obaviještena, kaže se na kraju saopštenja.

Komentari: 9

DSZ i ONO

22. 02. 2018 - 09:58

Strašno da od naše sigurne zemlje neko hoće da napravi poprište ekscesa. i opasnih stvari. Prvo državni udar, pa sada ovo ....
-

22. 02. 2018 - 12:59

Dok se četnicima ne razbiju iluzije velike Srbije na račun Crne Gore i dok se izbači okupatorska SPC iz Crne Gore, neće biti mira
nebon

22. 02. 2018 - 10:09

God bless America. A i nas uzgred
Realna Realnost

22. 02. 2018 - 10:28

Mi CRNA GORA nikada mira necemo imeti dok god ima EXTREMNIH SRBA , u ISTORIJI JE TAKO BILO I BICE , NAJNOVIJA VIJEST POKAZUJE DA JE IZVRSILAC ,,TERORISTICKOG AKTA ,, SRBIN PORIJEKOLOM IZ CRNE GORE ,,
Reky

22. 02. 2018 - 10:50

Pravoslavni terorizan
@

22. 02. 2018 - 19:27

To treba reci otvoreno jer postaje sve ociglednije
JOVETA.

22. 02. 2018 - 14:54

Živio NATO. Živjela velika Amerika. Živjela demokratija.
Bata Cuce

22. 02. 2018 - 15:06

Malko da vidimo ko je podbacio u preventivnim operativnim sktivnostima. Ovo je jos dobto i proslo akobdhvatimo dje dmo grijesili. Ovaj nedretnik nije pso sa msrsa, on tu zivi. Z radi...moguce lijevi se...koliko ih jos ima slicnih. Analix mora biti objrktivnа, ne da sami sebe analiziralmo.
Vanja vulic

22. 02. 2018 - 15:39

Pokusaj destabilizacije drzave,te stoga CG,u sto kracem roku mora postati clanica EU.Iskreno saucesce porodici nastradalog.Izvinjenje americkoj ambasadi i njenim gradjanima i drzavljanima od drzavljanina CG.
Novi komentar