Saopštenje

Vlada: Najoštrije osuđujemo napad na Ambasadu SAD

Vlada Crne Gore najoštrije osuđuje noćašnji INCIDENT u kojem je jedno lice poginulo aktivirajući eksplozivne naprave u blizini Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Podgorici.

Objavljeno: 22. 02. 2018 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović obišli su danas prije podne lice mjesta i posjetili Ambasadu SAD.

I tom prilikom, kao i u drugim kontaktima crnogorskih zvaničnika sa predstavnicima SAD izraženo je žaljenje povodom napada i solidarnost sa SAD i istaknut je naš čvrsti stav da ovaj događaj neće i ne može pogoršati visoki stepen bezbjednosti i sigurnosti diplomatskih predstavništava i ukupnu bezjbednosnu situaciju u Crnoj Gori.


"Nadležni organi ulažu sve napore na rasvjetljavanju ovog slučaja", kaže se u saopštenju Vlade.

 

Komentari: 4

Bodin

22. 02. 2018 - 12:30

Tako su i sve ostale Vlade osuđivale kad se desi: Iraka, Avganistana, Jemena, Libana, Bosne, Srbije.. to je naše društvo
Nera

22. 02. 2018 - 13:04

Procitajte komentare na in4s,pa razmislite koliko jos propalih oficira i vojnika propale vojske seta Crnom Gorom i slicno razmisljaju kao ovaj nesretnik.
Guje iz njedara prijatelju!

22. 02. 2018 - 19:12

A da ih tek vidis sto govore po forumima gdje misle da imaju privatnost? Dozvolili smo raznom smecu i kriminalcima da se slobodno setaju Crnom Gorom! Zasto?
Duka

22. 02. 2018 - 18:59

Ovo ce Rusi prikazat kao uspjeh svoje politike.
Novi komentar