Lekićeva partija

I Seada Sadiković napustila Demos

 Članica Predsjedništva Demosa Seada Sadiković napustila je tu stranku.
Objavljeno: 22. 02. 2018 - 12:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sadiković je u izjavi dostavljenoj agenciji MINA napisala da je lider Demosa Miodra Lekić "okružen s nekoliko neradnika i političkih neznalica, uljuljkan njihovim hvalospjevima, nekad respektabilnu i perspektivnu partiju pustio da ode u sunovrat". 

Ona je kazala da je ukazivala na greške, nudila rješenja, ali da je bilo uzalud. 

"Ljudi sa kojima se Lekić okružio zatvorili su sve prilaze kako konstruktivnim idejama tako i drugim ljudima koji su mogli i željeli da pomognu u realizaciji programa građanske političke opcije i demontaže vlasti Demokratske partije socijalista", navela je Sadiković i dodala da je na poslednjoj sjednici Predsjedništva shvatila i zašto. 

"Oni koji ne vjeruju u osnovne ideje, pa i opstanak Demosa, zapravo, odlučili su da pokušaju ostati što duže u poziciji u kojoj mogu, lišeni kontrole, ušićariti što više od zajedničkog novca koji Demos dobija na osnovu parlametranog statusa", rekla je Sadiković.

Ona je kazala da na istoj sjednici nije dobila suvisle odgovore za, kako je navela, javašluk koji je uočila iz finasijskog izvještaja, niti su članovi Predsjedništva dobili priliku da se izjasne o mjerama za promjenu, katastrofalnog stanja u partiji.

"To nijesam mogla i neću da prećutim. Odlazim iz Demosa", poručila je Sadiković.

Komentari: 2

Cecilija

22. 02. 2018 - 13:27

Sta uradi Maja i Tina od Demosa!!! Strasno!!!
TerzićBP

22. 02. 2018 - 13:38

Jao član najvišeg organa Sadikovićka presjednistva Demosa nije u stanju da formira opštinski odbor dvije godine u Bjelo Polje a oce da prima platu bruka !
Novi komentar